Da li ste bili na nekoj javnoj funkciji ili ste trenutno? pitanje sluzbenika banke???

Poruka
19.457
Elem, odem neki dan da povucem kintu iz banke a bankomat ne radi. udjem u banku i na salteru, riba mi kaze, niste odavno bili na salteru radi transakcije, pa bi trebali da azuriramo vase podatke ako je doslo do promena. ok, rekoh... pitanja slede:

''da li jos u vek radite tu i tu'' da
''da li ste jos uvek na adresi toj i toj'' da

i onda pitanje : '' da li ste nekada bili na javnoj funkciji ili da li ste trenutno?''

ja mislim zeza me... kad ono stvarno imaju i tu pitalicu. da li neko od vas ima pretpostavku zbog cega banke vode tu evidenciju jer to ocigledno nema veze sa ekonomijom vec sa politikom.. da li je neko imao slicna iskustva?

:eek:

Elem, odem neki dan da povucem kintu iz banke a bankomat ne radi. udjem u banku i na salteru, riba mi kaze, niste odavno bili na salteru radi transakcije, pa bi trebali da azuriramo vase podatke ako je doslo do promena. ok, rekoh... pitanja slede:

i onda pitanje : '' da li ste nekada bili na javnoj funkciji ili da li ste trenutno?''

ja mislim zeza me... kad ono stvarno imaju i tu pitalicu. da li neko od vas ima pretpostavku zbog cega banke vode tu evidenciju jer to ocigledno nema veze sa ekonomijom vec sa politikom.. da li je neko imao slicna iskustva?

Ja, onomad ( jesenas) u banci u Zajecaru.
Prvo nisam mogla da verujem ni ushima, a ni ochima, ali mi zena rece da je to zbog suzbijanja korupcije:zcepanje:
Nisam mogla da dodjem K sebi.

Ja, onomad ( jesenas) u banci u Zajecaru.
Prvo nisam mogla da verujem ni ushima, a ni ochima, ali mi zena rece da je to zbog suzbijanja korupcije:zcepanje:
Nisam mogla da dodjem K sebi.

To verovatno kad neki funkcioner krade.

Recimo moj kolega je potpredsednik Ekvatorijalne Gvineje i ima strašno mnogo keša.

Vermut, što bi rekao Ljuba Moljac ("Verujte mi tu se nešto muti. Ver-Mut.")

To je radi fazona, da pomislis da zivis u ozbiljnoj drzavi.

Dakle, poruka koju zele da ti posalju glasi ovako: Da li ste bili na nekoj javnoj funkciji ili ste trenutno, jer drzavni funkcioneri su duzni da prijave svu imovinu, zato sto drzava vodi racuna o poreklu imovine i ovime sprecavamo korupciju i pratimo promene imovinskog stanja funkcionera na dnevnoj bazi?

A u stvarnosti, pitanje zvuci ovako: Da li ste bili na nekoj javnoj funkciji ili ste trenutno? (Boli nas qurac).

To verovatno kad neki funkcioner krade.

Recimo moj kolega je potpredsednik Ekvatorijalne Gvineje i ima strašno mnogo keša.

Vermut, što bi rekao Ljuba Moljac ("Verujte mi tu se nešto muti. Ver-Mut.")
Pa taj je aber doosho od Jorgovanke, tako su mi rekli u banci. Ona i ne zna sta je ver-mut,. a za Ljubu Moljca
nije ni mogla da cuje jer je ona studirala i doktorirala u Pristini.

To je radi fazona, da pomislis da zivis u ozbiljnoj drzavi.

Dakle, poruka koju zele da ti posalju glasi ovako: Da li ste bili na nekoj javnoj funkciji ili ste trenutno, jer drzavni funkcioneri su duzni da prijave svu imovinu, zato sto drzava vodi racuna o poreklu imovine i ovime sprecavamo korupciju i pratimo promene imovinskog stanja funkcionera na dnevnoj bazi?

A u stvarnosti, pitanje zvuci ovako: Da li ste bili na nekoj javnoj funkciji ili ste trenutno? (Boli nas qurac).

Tacno, jer to pitanje ne sme da zavisi od odgovora (mozda i lazi) klijenta da smo u zaista ozbiljnoj drzavi, niti bi to trebalo banka da proverava vec poreska uprava unakrsnom merenjem prihoda i imovine.

@ tema

Nisam ni ja znala za ovo, ali objasnjenje iznad je jedino verovatno i logicno.

Форумаши, кратко вам је памћење.

Крајем прошле године, Србија је сврстана у ред земаља у којима се пере новац којим се финансирају терористичке организације.

И као увек ова власт симулира да нешто ради на сузбијању прања новца, па је Народна банка затражила од свих банака да попуне упитник са подацима па и са овим о којима пишете.

Ништа глупље од тога, ако је то сузбијање прања новца онда је то још једна потврда о некомпетентности и глупости напредне власти. Очигледно је да имамо Домановићевог вођу.

ИСТО ТО ПИТАЊЕ постављају и у Поштанској штедионици, када отвараш код њих рачун. Уз брдо папира са глупим питањима, дају ти и један папир на коме су постављена та питања:zcepanje:

Back