Да ли сте ѕа независну Републику Српску?

Да ли сте ѕа независну РС?

  • НЕ

  • ДА

  • НЕ

  • ДА


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bogić Bogićević, Mirko Pejanović, Jovan Divjak, Mladen Vojičić Tifa, Draško Prodanović, Miro Lazović, Tatjana Ljujić-Mijatović, Svetozar Pudarić, Bojan Bajić, Strajo Krsmanović, Siniša Kovačević, Gavrilo Grahovac, Slaviša Šućur, Desnica Radivojević, Savo Vlaški, Ljiljana Sakić, Mladen Grahovac, Slobodan Popović, Mirjana Malić, Dragi Stanimirović, Jugoslav Jovičić i mnogi mnogi drugi danas aktuelne javne ličnosti u Bosni i Hercegovini...

Ovo je jedan mali dio Srba koji nisu nacionalno opterećeni, bosanski Srbi!

Reis Cerić i Medžlis IZ nemaju nikakve veze sa Srbima, Abu Hamza nije niko i ništa u današnjoj Bosni, a Naser je u zatvoru zbog kriminala!!!

To je otprilike kompletan popis Srbalja koji danas žive u Rajvusa!!! Nisi ti kompetentan da mi diktiraš uzore mešu žalibožepripadnicima mog naroda kojih se i njihova najbliža rodbina odavno poodricala!!!

Niti jedan od tih likova nema ama baš nikakav ugled u sopstvenom narodu a to što smatraš njihovim ugledom u Bosni i Hercegovini teško može da se odnosi čak ni na onaj 51-postotni Tamni Vilajet!!!
Samo još ako je neko npr po BL željan da gleda i sluša kojekakve Pejanoviće, Divjake, Vojičiće i ostalu bagru!!!
Tifa ovdje može da pjeva samo još na bajramskim baklava tulumima u Kozarcu ili u Srebrenici!!!
 
Moj se pradjed zvao Milojko. Otac takođe. Ja nosim slično ime, samo malo "modernije" sa pet slova i ja sam protiv nezavisne RS. Šta ćemo ad?
hahahahaha

Sa ili bez tebe..
Ma bolje bez tebe, ostani u tom dijelu i uzivaj uz muziku (volja ti, narodnjak iz Republike Srpske, zabavnjak, rok, pop, ili ezan)...
Svakako, respekt i ovakvim srbima, bar znamo koga imamo za protivnika ...
 
Prva rečenica netačna - tako nauka kaže!

Druga rečenica izmišljotina - opet si sklon naučnoj fantastici!

Treća rečenica - gdje je to i kada tačno bilo?

Nauka??? Izmišljotina??? Skepsa???

Ajde muyo, malo smanji doživljaj i batali svoja tumačenja "naučne istine" s obzirom na vrhunac vaše naučnog istraživanja koji je dijelom finansiran čak i budžetskim sredstvima:
get_img


Intelektualni vrh "bošnjačkih naučnih istraživanja"!!!
 
Poslednja izmena:
Ja da sam rekao Bratunac, ti bi rekao tvoji odatle.

Nego Evo ti, pa raznatraj:
According to the 1991 census Foča municipality had a total population of 40,513. The ethnic distribution was:

* Bosniaks 20,898 (51.58%)
* Serbs 18,339 (45.27%) (See: Serbs of Bosnia and Herzegovina)
* Yugoslavs 448 (1.11%)
* Croats 104 (0.26%) (See: Croats of Bosnia and Herzegovina)
* others 73

The town of Foča itself had a total population of 16,628, including:

* Serbs 8,713 (52.39%)
* Bosniaks 7,029 (42.27%)
* others 886 (5.34%)

20%?

Ти рече 64 %. Значи, исто заобилазите истину (ти си прецизнији за 0,27 %)!
 
Ти рече 64 %. Значи, исто заобилазите истину (ти си прецизнији за 0,27 %)!

Moja greška, sad sam uvidio. Mislio sam da se radi o 54%! Ali eto, ne mijenja suštinu, Bošnjaci su činili relativnu većinu u Foči...

Neko reče da ih nije bilo ni 20%, što njemu ne napišeš repliku?
 
Једног дана биће именована комисија која ће дејтонске границе претворити у републичке, а можда и државне. Комисија се неће звати Бадентерова али ће имати исти утицај. Онда ће " БХ Срби" увидјети да су само пјешаци у великој игри али их бивша браћа неће примити. И опет ће стати на пола пута, нити више довољно Срби да би се могли вратити нити довољно Муслимани да би их "браћа" прихватила, недовољно велики да би опстали и недовољно мали да би нестали.
 
Moja greška, sad sam uvidio. Mislio sam da se radi o 54%! Ali eto, ne mijenja suštinu, Bošnjaci su činili relativnu većinu u Foči...

Neko reče da ih nije bilo ni 20%, što njemu ne napišeš repliku?

Исто заобилазите истину, то је довољно. Реплика иде теби јер ако погледаш мало своју реченицу са 64%, можеш примјетити да се из ње може закључити да је САО Херцеговина имала 64% Муслимана. Превише таквих ствари имаш у изјавама, превише недоречености и јасноће, као да се трудиш... То личи на оно, ако прође-прође!
Можемо се прегањати око тога ко је у праву. Исто оно што негирате СФРЈ и Србима, тражите за БиХ и Муслимане. Признајем, и РСК и РС траже слично што и КиМ. Али, постоје битне разлике-ми смо били признати и конститутивни у БиХ и Хрватској, а Албанци у Србији не (да ли су требали бити, о томе би се могло дуго). Ако је БиХ имала право да се одвоји од СФРЈ, а да се Срби не питају, онда и РС има право да се одвоји од БиХ, а да се конститутивни Муслимани и Хрвати не питају. У ствари, тог права није ни било, али сте ви увели праксу, а она вам сада не одговара. И на крају, то право више није ни битно, биће онако како одлучи јачи, а ви добро погледајте гдје су вам најближи савезници и колико можете издржати док они не дођу. Преци су вам били мало паметнији и нису се конфронтирали. Памет у главу и живите нормално, нико вам ништа неће али не слушајте Арапе јер они су далеко, исто колико и Турци. Нико вам није ближи ни потребнији од ваших комшија. Сукобљавајући се, само чините и вас и нас јаднијим и несрећнијим. Прихватите то што је ваше, ми ћемо ово што је наше и мирна Босна!
 
Koji **** da navijamo za turke protiv Turaka???
Kad vas u sred Sarajeva onako rasturiše musavi Iranci, Turci ima da vas u ćušpajz pretvore!!!
Boli nas taki za repku čiji navijači skandiraju Allah Akbar!!!

Ma BiH ide na svjetsko prvenstvo u juznu Afriku a vidjeces me na malom ekranu dok budes gledao i navijao za BIH ...imacu napisan tvoj nick na velikom bijelom transparentu..a ti do tada pravi transparente o nezavisnoj rs kolko oces buraz:mrgreen:
 
Sta je to focha?

Одосмо у офф..
Фоча је градић у Републици Српској, налази се на ријекама Дрина и Ћехотина (сјети се старе севдалинке, "Завадиле се двије воде, Ћехотина и Зелена Дрина")
Фоча и фочаци, су надалеко свима познати, па није тешко сазнати нешто више..

http://www.opstinafoca.rs.ba/
 
GZ:
Одосмо у офф..
Фоча је градић у Републици Српској, налази се на ријекама Дрина и Ћехотина (сјети се старе севдалинке, "Завадиле се двије воде, Ћехотина и Зелена Дрина")
Фоча и фочаци, су надалеко свима познати, па није тешко сазнати нешто више..

http://www.opstinafoca.rs.ba/

Ma to ne postoji.......

Mesto u RS koje je u ratu promenilo ime u Srbinje, ali su ga morali vratiti.

Ja imam nesto u Srbinju,a za fochu nikad nisam cuo,mora da je neka greska :mrgreen:
 
Србиње је ратни и поратно име садашње а и некадашње Фоче..
Име Србиње је само дио политике, која се тада водила, мада фочаци никада нису то име прихватили како се очекивало, и увијек су је звали Фоча и дан данас..
 

Back
Top