- Poruka
- 84.922
Da li stavljate šećer kad kuvate a nije slatkiš?
Zašto?
Zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno u jela sa paradajzom.Stavi se vrlo malo smedjeg cukera da ubije kiselkasti ukus paradajza.Stavljam to u sva jela ali krijem od drugih.Da li stavljate šećer kad kuvate a nije slatkiš?
Zašto?
A jel ne može da se ubije kiselina paradajza bez šećera?Obavezno u jela sa paradajzom.Stavi se vrlo malo smedjeg cukera da ubije kiselkasti ukus paradajza.Stavljam to u sva jela ali krijem od drugih.
E to je neko od kuvara rekao,gotovo poetski,da bomiri ukuse,tako nesto.
Bas mi ostalo u secanju,
Da li stavljate šećer kad kuvate a nije slatkiš?
Zašto?
To tek ni u ludilu.Ne.
Ne volim te zapadnjačke smicalice, tipa ananas i suvo grožđe u punjene paprike, kajsije u projaru i sl.
уредно сам изгуглао Еритрол...secer je davnih dana izbacen iz kuhinje..
eritrol i urme su tu.
Pa to bas moze, ali mora secer da hranis kvasac npr, ili mora secer kad hoces da bakterije jedu meso....da imas zrenje, da pravis kobaje...ne znam za parizer, da li tu mora, to su ili cak nisu ni polutrajne...A jel ne može da se ubije kiselina paradajza bez šećera?
Usostalom, šta fali da bude kisela čorba?
a jel može med umestoPa to bas moze, ali mora secer da hranis kvasac npr, ili mora secer kad hoces da bakterije jedu meso....da imas zrenje, da pravis kobaje...ne znam za parizer, da li tu mora, to su ili cak nisu ni polutrajne...
Ne,mora secer zbog svega nabrojanog ali i da kobasica ima lepsu boju,barem sam tako cuo o majstora.a jel može med umesto