Da li verujete da su momci oni koji trebaju stalno da prilaze ili biste i vi nacinile prvi korak ako vam se stvarno dopada? Ako biste to ucinile, sta biste uradile...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja ne bih nikome preporuchila da startuje momke preko drugarica.Njabolje je da sama pokushash....Po meni...
startuju momke preko drugarica ... eto kako![]()
Smeju se kao da im je neko ispricao najsmeniji vic na svetu, onda se uozbilje, jedna ode do njega, ispusi, vrati se, malo cuti, pocne da place, ode sa jos jednom drugaricom u WC..Ha ha ha ha... Tinejdzerke. Pitam se sto uvek ponavljaju isti scenario kad uvek ispuse?
Pitam se sto uvek ponavljaju isti scenario kad uvek ispuse?
ja preporucujem ribama da nas startujuja skoro nijednu ribu koja je me je startovala nisam odbio tako da samo mi startujete i kazite i drugaricama da nas startuju
![]()
Jel to iz licnog iskustva...![]()
i drugarice nek kazu drugaricama i sve tako da se prosiri i da je srece da prcamo svaki dan drugudobro,sad....
Moze se reci. Gledala sam kako to rade. Nije to bas licno iskustvo, ali gledala sam uzivo, vise puta.
hahahahaja preporucujem ribama da nas startujuja skoro nijednu ribu koja je me je startovala nisam odbio tako da samo mi startujete i kazite i drugaricama da nas startuju
![]()