- Poruka
- 5.913
Pitanje je jasno, ili imate ovakav utisak ili nemate.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Srbija nesposobna već njena vlast, strašno koliko ima nerazumnih ljudi
Ovo bi samo debilu palo na pamet!
Nije Srbija nesposobna već njena vlast, strašno koliko ima nerazumnih ljudi
Kad bi bila na vlasti mesec dana shvatila bi da nije tako vec da je problem nash umobolni narod.
Pojasni....mi smo krivi sto oni jadni kradu jel?
Pojasni....mi smo krivi sto oni jadni kradu jel?
Mi smo krivi shto ne glasamo za jedinu stranku koja nas mozhe izvaditi iz krize.
A koja je to sokole?
E upravo je to problem shto 90% ne razmishlja pravilno.
Osim toga nash narod nema nikakvu kulturu, osecaj da se bori za pravdu, da brani sebe i druge. Mnoge stvari nedostaju nashem narodu, posle Rusa smo najgori u Evropi po stanju svesti.
Lepo te pitam koja stranka.
*** brate previse su zauzeti pukim prezivljavanjem!
Kulturu imamo....vekovnu,doba ideala je izgleda davno proslo ali ima nas jos par.Za Ruse be najiskrenije zabole ****** jer smo dva razlicita naroda!
Pod kulturom sam vishe mislio na kulturu zhivljenja a ne na manastire. Shto se nas i Rusa tiche, nema razlike. I jedni idrugi smo bedni i maloumni, s tim shto oni imaju mnogo vecu zemlju.
Znam ja dobro sta si mislio.Kao sto znam da po ponasanju pojedinaca ocenjujes ceo narod.
Ti kulturni se ne bave pitanjima politike nego opstanka,a ostatak mase je zaslepljen propagandom i obecanjima raznih nam stranaka u Srbiji.I da li si svestan da si sebe opisao kao bednog i maloumnog...?
I ako stvarno tako mislis *** brate,ne vredi raspravljati dalje.Ti neces odstupiti od svog vidjenja,a ni ja od svog....
Da bi usli u EU moracemo da se koliko toliko dovedemo u red pa nam direktna vlast stranaca nije potrebna.Jedva smo se i Turaka otresli.
E upravo je to problem shto 90% ne razmishlja pravilno.
Osim toga nash narod nema nikakvu kulturu, osecaj da se bori za pravdu, da brani sebe i druge. Mnoge stvari nedostaju nashem narodu, posle Rusa smo najgori u Evropi po stanju svesti.
Колега Чавес,Србија је одавно протекторат.Одузета територија,стране војске ходају земљом,странци седе у министарству одбране,НАТО има слободан пролаз,директиве и условљавања свакодневно стижу,дужничко ропство и слично.Дакле питање треба преформулисати.....