- Poruka
- 5.913
Pitanje je jasno, ili imate ovakav utisak ili nemate.
Ovo bi samo debilu palo na pamet!Pitanje je jasno, ili imate ovakav utisak ili nemate.
Nije Srbija nesposobna već njena vlast, strašno koliko ima nerazumnih ljudi
Granica izmedju debila i genija je tanka. To je u stvari pitanje uspeshnosti.Ovo bi samo debilu palo na pamet!![]()
Kad bi bila na vlasti mesec dana shvatila bi da nije tako vec da je problem nash umobolni narod.Nije Srbija nesposobna već njena vlast, strašno koliko ima nerazumnih ljudi
Pojasni....mi smo krivi sto oni jadni kradu jel?Kad bi bila na vlasti mesec dana shvatila bi da nije tako vec da je problem nash umobolni narod.
Pa ko je njih doveo na vlast ? Normalno da smo mi krivi....Pojasni....mi smo krivi sto oni jadni kradu jel?
Mi smo krivi shto ne glasamo za jedinu stranku koja nas mozhe izvaditi iz krize.Pojasni....mi smo krivi sto oni jadni kradu jel?
A koja je to sokole?Mi smo krivi shto ne glasamo za jedinu stranku koja nas mozhe izvaditi iz krize.
E upravo je to problem shto 90% ne razmishlja pravilno.A koja je to sokole?![]()
Lepo te pitam koja stranka.E upravo je to problem shto 90% ne razmishlja pravilno.
Osim toga nash narod nema nikakvu kulturu, osecaj da se bori za pravdu, da brani sebe i druge. Mnoge stvari nedostaju nashem narodu, posle Rusa smo najgori u Evropi po stanju svesti.
Pod kulturom sam vishe mislio na kulturu zhivljenja a ne na manastire. Shto se nas i Rusa tiche, nema razlike. I jedni idrugi smo bedni i maloumni, s tim shto oni imaju mnogo vecu zemlju.Lepo te pitam koja stranka.
*** brate previse su zauzeti pukim prezivljavanjem!
Kulturu imamo....vekovnu,doba ideala je izgleda davno proslo ali ima nas jos par.Za Ruse be najiskrenije zabole ****** jer smo dva razlicita naroda!
Znam ja dobro sta si mislio.Kao sto znam da po ponasanju pojedinaca ocenjujes ceo narod.Pod kulturom sam vishe mislio na kulturu zhivljenja a ne na manastire. Shto se nas i Rusa tiche, nema razlike. I jedni idrugi smo bedni i maloumni, s tim shto oni imaju mnogo vecu zemlju.
Jasno nam je da se godinama radi na tome.Pitanje je jasno, ili imate ovakav utisak ili nemate.
Naravno da smatram da sam bedan i malouman. Odlika bednika je da ne mogu sami da se izbore sa zhivotnim problemima vec priznaju da ne znaju i trazhe tudju pomoc, tj. protektorat.Znam ja dobro sta si mislio.Kao sto znam da po ponasanju pojedinaca ocenjujes ceo narod.
Ti kulturni se ne bave pitanjima politike nego opstanka,a ostatak mase je zaslepljen propagandom i obecanjima raznih nam stranaka u Srbiji.I da li si svestan da si sebe opisao kao bednog i maloumnog...?
I ako stvarno tako mislis *** brate,ne vredi raspravljati dalje.Ti neces odstupiti od svog vidjenja,a ni ja od svog....![]()
Sreca, pa EU ne predstavlja nikakvu stranu vlast.Da bi usli u EU moracemo da se koliko toliko dovedemo u red pa nam direktna vlast stranaca nije potrebna.Jedva smo se i Turaka otresli.
Jel' ovo ona prva domaca politicka rep-grupa?E upravo je to problem shto 90% ne razmishlja pravilno.
Osim toga nash narod nema nikakvu kulturu, osecaj da se bori za pravdu, da brani sebe i druge. Mnoge stvari nedostaju nashem narodu, posle Rusa smo najgori u Evropi po stanju svesti.
КАКАВ ПРОТЕКТОРАТ?Pitanje je jasno, ili imate ovakav utisak ili nemate.
upravo tako.Колега Чавес,Србија је одавно протекторат.Одузета територија,стране војске ходају земљом,странци седе у министарству одбране,НАТО има слободан пролаз,директиве и условљавања свакодневно стижу,дужничко ропство и слично.Дакле питање треба преформулисати.....