Quantcast

Da li Srbija treba da prizna samoproglašenu državu Chaz?

Da li treba priznati državu Chaz?

  • Da

  • Ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Troubleshooter

Iskusan
Poruka
5.680
То би био благослов Божји! Али, што девојци срећу квари. Испразнила се Страдија. Нек бирају, само компактно и не на Дедињу. Ни један (једна) не сме да остане у Страдији, мора да прође комплетан пријем учлањења у светске организације. Ригорозан визни режима, искључиво са правом превоза до држава које их признају и назад, осим хуманитарне помоћи истих тих држава када су способни за превоз. О нашем трошку. Могућност, са ситном математиком, са пријема нових грађана несрпске националности. Трајна забрана пријема у српско држављанство потомству до трећег колена и остало.

Много Сороша и остале среће
 
Poruka
5.052
Морамо помоћи Америци у борби против антифа државе... забраном свих левичарских организација у Србији као израз борбене готовости и њин активисте антифолике, послати на добровољу друштвену делатност у руднику угља ресавица код деспотовца...

Личним примером, покажимо да смо гаранција мира и стабилности и повратка државе сијетл у америци...
 
Poruka
5.052
За председника Чаза, послати им Лењина који је идеолог биће Америка пролетерска...

Прикачити смрдљиви леш на Роботе, па нека им преко лап топа свима одржи поздравно слово, ко у Кремљу 1917.
 

Troubleshooter

Iskusan
Poruka
5.680
ipak dijalog dijalog i dijalog
Да ли си икада пробао да преговараш са криминалцем? Много среће. Ја јесам и имао сам огромну срећу. Још сам жив и они нису.

Обајаснићу ти у две реченице. Није ствар у томе да ли си ти храбрији, јачи, луђи, наоружанији итд. Ствар је у томе што он нема појма где ће да заноћи а где ће да се пробуди, а за тебе се зна када пишкиш и када идеш на посао и када и где се враћаш. И где ти ради жена, а деца иду у школу. А замисли спрегу "обичне" мафије и државне о којој воде рачуна професионалци.

Много среће са дијалогом.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.