Zlatko 01
Iskusan
- Poruka
- 5.441
od kremljanske oligarhije, sta bi se nama zalomilo...Roman Abramovic, Deripaska ili neki drugi lopinger
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја Пресвету Русију сањам сваке ноћи, Славене!!Blago tebi duže što ovakvim objavama - mislim, znam da se šališ, ali ti toga nisi svestan ipak - potvrđuješ stereotip koji ovde se stalno ponavlja o rusomanima koji zamišljaju samo rusku guberniju i koji bi Srpstvo obrisali sa sveta.
Naravno da Srbija ne treba postane članica Ruske Federacije.А твоје?
Ја Пресвету Русију сањам сваке ноћи, Славене!!
Ја Пресвету Русију сањам сваке ноћи, Славене!!
Sanjaš plavokose i plavooke Ruse, a oko tebe sve tamnoputi Cigani.Ја Пресвету Русију сањам сваке ноћи, Славене!!
Mi odlucujemo. Vi mozete samo da nam pljunete pod prozor.Takvi kao ti nikad ni o čemu ne odlučuju.
A te ideje o nekoj federaciji su samo vlažni snovi koji se nikada neće ostvariti.
Naravno da volimo. EU i NAFO su nam smrtni neprijatelji.Ne pomenuh EU i NATO. Dakle, po tebi, ako ne predamo svoj suverenitet nikome, mi smo EUNAFO? Volite li vi ljudi Srbiju?Našu zastavu i himnu?
Hoce hoce kada Rusija dostigne standardom i uredjenjem nivo zapadnih zemalja, znaci nikada.Ovi naši rusofili koji toliko vole Rusiju neka se pokupe i odu tamo, i neka se nikad ne vraćaju.
Rusija je divna zemlja, kultura i narod.
Politika i sistemi su nešto drugo.
Nema Klavirske škole bez Rusije, nema Književnosti i tako dalje...
E sad, koliko su ljudi upoznati sa tim duhovnim nasleđem i dostignućima i disciplinom tog naroda??
Pre neki dan sam imao priliku da vidim na jednom snimanju, nas 50ak statista, među nama jedan Rus. Lik se sagao da pokupi jedan običan pikavac i baci u kantu, a ostatak "naše ekipe" je gazio plastične čaše, šutirao u "monkey stilu" plastične flaše sa vodom kao "zabavni deo" i tako...
Ruska Federacija je zemlja za sebe kao što i Srbija treba da je za sebe. Ali taj pokupljeni pikavac "vs" ta, zgažena i ostavljena na pločniku, plastična čaša, mnogo govore o različitim kulturama.
Da ne odemo do baleta i
Kukolja ima i u ruskom zitu.Rusija je divna zemlja, kultura i narod.
Politika i sistemi su nešto drugo.
Nema Klavirske škole bez Rusije, nema Književnosti i tako dalje...
E sad, koliko su ljudi upoznati sa tim duhovnim nasleđem i dostignućima i disciplinom tog naroda??
Pre neki dan sam imao priliku da vidim na jednom snimanju, nas 50ak statista, među nama jedan Rus. Lik se sagao da pokupi jedan običan pikavac i baci u kantu, a ostatak "naše ekipe" je gazio plastične čaše, šutirao u "monkey stilu" plastične flaše sa vodom kao "zabavni deo" i tako...
Ruska Federacija je zemlja za sebe kao što i Srbija treba da je za sebe. Ali taj pokupljeni pikavac "vs" ta, zgažena i ostavljena na pločniku, plastična čaša, mnogo govore o različitim kulturama.
Da ne odemo do baleta i čitanja knjiga.
Sansu bi imao svaki od njih a oni sanse ne propustaju.od kremljanske oligarhije, sta bi se nama zalomilo...Roman Abramovic, Deripaska ili neki drugi lopinger
Treba.Treba i mora.Kakvo je vaše mišljenje?
Prva drzava koja je priznala Vojvodinu kao deo SHS je USA.Potcenio je Hitlera. Smatrao je ga za budalu. Nije se osećao izdanim. Hitler je udario u poslednjem mogućem trenutku, koji nemačku pobedu u ratu ostavljao kao moguća. Već da je to učinio na jesen 1941. godine, njihov brod bi otplovio. 1942. godine bi verovatno SSSR napao Nemačku. Široka tema.
Proveri ti to malo bolje. Na stranu njihov vojni doprinos koji svakako nije mali, američki doprinos se pre svega ogleda u kreditiranju Engleske i Francuske i basnoslovnom izvlačenje novca iz Evrope nakon rata, nametanjem potpuno sulude ratne odštete carsko Nemačkoj.
Da ne pričamo o njihovom ugledu i uticaju nakon WWI.
Njihovom voljom demontirana je AU i posredno kreirana Kraljevina SHS.
Mi odlucujemo. Vi mozete samo da nam pljunete pod prozor.
Gledajye svoje dvoriste. Nas Srbe ostavite na miru
Моји су Бели Цигани! Већи смо белци од тебе.!Sanjaš plavokose i plavooke Ruse, a oko tebe sve tamnoputi Cigani.
То није мора, то је Најлепши Сан!Lose varenje ti uzrokuje nocne more.
Љубав према Русији јесте мерило Србског Родољубља!Znači, nepatvoreni autošovinista. :S
Дословно, ИЗДАЈНИЦИKoliko se šlihtate i ulizujete Rusima ne bi me čudilo da sami sebe ukinete i pripojite se Rusiji.