Da li Srbija treba da postane članica Ruske Federacije?

Da li Srbija treba da postane članica Ruske Federacije?

• Ukupno glasova
    57
Живео Свети Путин!

1730329770119.jpeg

Blago tebi duže što ovakvim objavama - mislim, znam da se šališ, ali ti toga nisi svestan ipak - potvrđuješ stereotip koji ovde se stalno ponavlja o rusomanima koji zamišljaju samo rusku guberniju i koji bi Srpstvo obrisali sa sveta.
Ја Пресвету Русију сањам сваке ноћи, Славене!!

Rusija je divna zemlja, kultura i narod.
Politika i sistemi su nešto drugo.
Nema Klavirske škole bez Rusije, nema Književnosti i tako dalje...
E sad, koliko su ljudi upoznati sa tim duhovnim nasleđem i dostignućima i disciplinom tog naroda??

Pre neki dan sam imao priliku da vidim na jednom snimanju, nas 50ak statista, među nama jedan Rus. Lik se sagao da pokupi jedan običan pikavac i baci u kantu, a ostatak "naše ekipe" je gazio plastične čaše, šutirao u "monkey stilu" plastične flaše sa vodom kao "zabavni deo" i tako...

Ruska Federacija je zemlja za sebe kao što i Srbija treba da je za sebe. Ali taj pokupljeni pikavac "vs" ta, zgažena i ostavljena na pločniku, plastična čaša, mnogo govore o različitim kulturama.

Da ne odemo do baleta i

Rusija je divna zemlja, kultura i narod.
Politika i sistemi su nešto drugo.
Nema Klavirske škole bez Rusije, nema Književnosti i tako dalje...
E sad, koliko su ljudi upoznati sa tim duhovnim nasleđem i dostignućima i disciplinom tog naroda??

Pre neki dan sam imao priliku da vidim na jednom snimanju, nas 50ak statista, među nama jedan Rus. Lik se sagao da pokupi jedan običan pikavac i baci u kantu, a ostatak "naše ekipe" je gazio plastične čaše, šutirao u "monkey stilu" plastične flaše sa vodom kao "zabavni deo" i tako...

Ruska Federacija je zemlja za sebe kao što i Srbija treba da je za sebe. Ali taj pokupljeni pikavac "vs" ta, zgažena i ostavljena na pločniku, plastična čaša, mnogo govore o različitim kulturama.

Da ne odemo do baleta i čitanja knjiga.
Kukolja ima i u ruskom zitu. :)

Potcenio je Hitlera. Smatrao je ga za budalu. Nije se osećao izdanim. Hitler je udario u poslednjem mogućem trenutku, koji nemačku pobedu u ratu ostavljao kao moguća. Već da je to učinio na jesen 1941. godine, njihov brod bi otplovio. 1942. godine bi verovatno SSSR napao Nemačku. Široka tema.

Proveri ti to malo bolje. Na stranu njihov vojni doprinos koji svakako nije mali, američki doprinos se pre svega ogleda u kreditiranju Engleske i Francuske i basnoslovnom izvlačenje novca iz Evrope nakon rata, nametanjem potpuno sulude ratne odštete carsko Nemačkoj.
Da ne pričamo o njihovom ugledu i uticaju nakon WWI.
Njihovom voljom demontirana je AU i posredno kreirana Kraljevina SHS.
Prva drzava koja je priznala Vojvodinu kao deo SHS je USA.

Back