Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.014
Nije Putin blesav da to dopusti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niti ovih putkovaca ima dovoljno da se to zatraži uopšteNije Putin blesav da to dopusti.
Pa posto Rusija ima masu gubitaskih teritorija, cak i jos nisu stali, vec okupiraju te gubitaske teritorije i dalje, Srbija bi im bila manji gubitas od mase njih.Još je smešnije što rusofili misle da će Srbija moći da obnovi nezavisnost čim nam Rusija vrati Kosovo. Oni na Putina gledaju kao na deda mraza koji ispunjava sve njihove želje. Niko se od njih ne pita šta Rusija ima od svega toga? Što bi se uopšte upuštali u takav projekat? Da ne govorim o svim drugim katastrofalnim posledicama
Trebao bi da se vratis ma casove Geografije. Izvini, samo ispravka. Srbija nikako ne moze postati clan Ruske Federacije i da hoce. To je kao da pitas zasto Ukrajina nije bila JugoslavijaKakvo je vaše mišljenje?
Налазе дебиле комуњаре да ботују... вазда билоSvaki tvoj post sa idolopoklonstvom ovom bezbožniku, potpuna je groteska.
Davno je prestalo biti smešno.
Upravo ovo je dokaz koliko je nasušna potrebno imati u teškim vremenima prave ljude na pravom mestu.
Mi nažalost imamo ovo što imamo.
Zamisli toliko voliš nekog diktatora da si spreman i svoju državu da mu pokloniš. Kakav je to gubitnički, trećesvetaški mindset bez ikakvog samopoštovanja. Ko ona neka afrička plemena bez iakve samosvesti. Toliko krvave istorije za nezavisnost se vodilo i sad će neki krezavi šešeljevac da to pokloni ludom PutkuPa posto Rusija ima masu gubitaskih teritorija, cak i jos nisu stali, vec okupiraju te gubitaske teritorije i dalje, Srbija bi im bila manji gubitas od mase njih.
Tako da, cela Srbija odmah u Rusiju, svi, ceo srpski narod zeli to; i apsolutno bi bilo super da im se ostvari zelja da im FSB oficir lupa na vrata da im objasni neke stvari
Dalje, Putin ima od toga najbitnije za nekog diktatora- milione i milione indoktriniranih ljudi. To je ubedljivo najbitnija stvar kod diktatora, posebno ovih modernih, da ih indoktrinirani ljudi toliko obozavaju.
Ma kakva drzavu, to je potpuno nebitna stvar; ljudi bi diktatorima poklonili i privatnu imovinu, cerke, zene i sestre.Zamisli toliko voliš nekog diktatora da si spreman i svoju državu da mu pokloniš. Kakav je to gubitnički, trećesvetaški mindset bez ikakvog samopoštovanja. Toliko krvave istorije za nezavisnost se vodilo i sad će neki krezavi šešeljevac da to pokloni ludom Putku
Kad diktatoru pokloniš državu poklonio su mu i svoju slobodu. Iste te rusofile bi Putin nasilno mobilizovao i poslao na front da ginu na prvoj liniji a tamo bi ih nazivali ciganimaMa kakva drzavu, to je potpuno nebitna stvar; ljudi bi diktatorima poklonili i privatnu imovinu, cerke, zene i sestre.
Sve bi to Srbi uradili za Putina, u mnogo vecem procentu nego i sami Rusi.
Tako da, ideja je apsolutno fenomenalna.
Takvi kao ti nikad ni o čemu ne odlučuju.ovo je nasa zemlja, natopljena krvlju nasih predaka i zahvaljujuci tome osnovali smo drzavu ovde. I ovde se radjamo i umiremo , hiljadama godina. I ako hocemo da se ujedinimo sa nasom bracom , mi cemo to uraditi, i nema potrebe da idemo nigde nikada. Mi, Srbi patriote, smo ucinili mnogo vise od bilo koga za svoju drzavu i svoj narod , da bi neko nebitan nama govorio da mi treba negde da idemo. Zasto ne bi vi drugosrbijanci i hrvatijanci lepo sacivali svoje vreme i zdravlje i lepo umesto sto se trudite oko nas sta cemo mi da radimo, da se lepo vi manete Srba i Srbije i ako ste slucajno ovde , da se lepo iselite gde god posto vam se ne svidja nasa politika i ono sta mi mislimo da je najbolje za Srbiju i Srpski narod, da se ispravim za nasu bracu i sestre i rodbinu.
Sledeci put kada kazes nekome negde gde treba da ode , prvo se ti zapitaj posto niti si Srbin niti te se Srbija tice, a nemas buducnost ni poreklo, da se lepo ti sa tvojom porodicom preselis u ameriku i nikada se vise ne vratis. A mi Srbi cemo sami da odlucujemo gde cemo i kako cemo , i sa kim cemo praviti federaciju.
Руси нису имали ни један једини тенк или авион новије производње, тамо 38'-39'Potcenio je Hitlera. Smatrao je ga za budalu. Nije se osećao izdanim. Hitler je udario u poslednjem mogućem trenutku, koji nemačku pobedu u ratu ostavljao kao moguća. Već da je to učinio na jesen 1941. godine, njihov brod bi otplovio. 1942. godine bi verovatno SSSR napao Nemačku. Široka tema.
После битке, сви су генерали.Proveri ti to malo bolje. Na stranu njihov vojni doprinos koji svakako nije mali, američki doprinos se pre svega ogleda u kreditiranju Engleske i Francuske i basnoslovnom izvlačenje novca iz Evrope nakon rata, nametanjem potpuno sulude ratne odštete carsko Nemačkoj.
Da ne pričamo o njihovom ugledu i uticaju nakon WWI.
Njihovom voljom demontirana je AU i posredno kreirana Kraljevina
Prvosrbijance je utemeljio Leka Ranković, a drugosrbijance Koča Popović. Iz istog komunističkog gnjezda su ta jaja.Svi koji glasaju "Da" su čisti izdajnici. Još jedna ironija i licemerje "prvosrbijanaca" koima su puna usta "stranih plaćenika i izdajnika"
Izdali ste Krajinu i Kosovo. Terali ste i Republiku Srpsku u samouništenje a sad hoćete da dokusurite i ostatak Srbije i izbrišete je sa mape sveta. Ostaci polupane radikalsko-spsovske nacional-komunjaršitine koja nikad u Srbiji do kraja nije poražena.
Naravno.Kakvo je vaše mišljenje?
Iz tvoja usta u Allahove ušiKoliko se šlihtate i ulizujete Rusima ne bi me čudilo da sami sebe ukinete i pripojite se Rusiji.
SvakakveNaravno da ne. Kakve mi imamo veze sa Rusijom
Pa?Ne, jer bismo izgubili nacionalni identitet. Šlušali bi Dugina kod Marića gde će nam prodavati priču kako smo mi ustvari etnički Rusi.
ImamoNe. Nemamo mnogo veze sa Rusijom i Rusima.
Битно је да се раја рајца. Дежурни "русофили" се одмах јаве.Mislim da je pitanje pomalo besmisleno jer tako nešto uopšte nije moguće ili zamislivo.
Pa nismo etnički Rusi brt, Srbi smo. Savezništvo sa Rusima, možda, a balkanska enklava Ruske Federacije nikako.
Pa ne enklava. Ja sam za Savez Socijalističkih Slovenskih Republika.Pa nismo etnički Rusi brt, Srbi smo. Savezništvo sa Rusima, možda, a balkanska enklava Ruske Federacije nikako.
Како па, па овако не губимо идентитет, користимо латницу (старосрпско писмо од стољећа седмог), користимо старосрпске англцизме, можемо се хранити старосрпском кухињом званом "хамбургер", можда не би могли гледати др. Жекса, Јеремићку, Фарму, Парове, Наташу Кандић и све остало што је српски "идентитет". дилдомир не би стигао отворити тисућиту "русофилску" тему.
Videli smo kako su panslovenski projekti poput SSSR-a i SFRJ završili. Stvaranje nove panslovenske federacije nakon pada berlinskog zida je ravno naučnoj fantastici.Pa ne enklava. Ja sam za Savez Socijalističkih Slovenskih Republika.
Srbija treba da ima savezništvo sa Rusijom onakvo kakvo Izreal ima sa Amerikom, ali da Srbi postanu Rusi je previše. Srbi su stariji narod od Rusa iako su danas puno manji i slabiji.Pa nismo etnički Rusi brt, Srbi smo. Savezništvo sa Rusima, možda, a balkanska enklava Ruske Federacije nikako.
Svakakve
a clanica NATO-a ?Bože sačuvaj!