Da li Srbija polako postaje zemlja Trećeg sveta

и чекови радили дуго година после њиховог Уплива.
оне 2-3 преостале Банкице су опустошили они твоји..онај један Перичевић(тако нешто)
и кад су нам пустили само картице..
ту се улетело у чабар где немош се извучеш ,3 живота да живиш!
Te 2-3 bankice ionako samo služe za penzije i minimalce

Очигледно теби не смета, јер подржаваш владу. Толико о томе.
ма шта он подржава....он подржава онај долар његов канадски...
Кретен,питај га кад је последњи пут видео Србију,пре 5 година...а ни тада

Него,да се ми усредсредимо на горуће ТЕМЕ- КАД ЋЕМО да свргавамо жвалавог ?

Samourušavanje građevinskih objekata, izgradnja velelepnih a nepotrebnih i neisplativih sportskih i drugih objekata, kriminal van kontrole, brzo bogaćenje ljudi bliskih režimu koji do juče nisu imali ništa, odlazak najobrazovanijih i smanjivanje prosečnog IQ kao posledica toga, imigracija iz afričkih i azijskih zemalja, sistematski uzgajana mržnja prema Zapadu, potenciranje rudarstva kao razvojne šanse u saradnji sa zapadnim kompanijama, čak i po cenu devastacije životne sredine, preporučena ishrana od dva jaja i nešto parizera dnevno, raspad i odumiranje školstva i drugih institucija... Sve ono što smo smo nekada gledali samo u rubrici ''Vesti iz sveta'' Drugog dnevnika sada postaje naša realnost.

Da li vam se čini da da ćemo za desetak godina biti neka mala Švajcarska na Balkanu, kao što nam iz vlasti obećavaju, ili mala Nigerija?

Srbija je postala zemlja ne trećeg već Četvrtog sveta...

Samo u zemljama četvrtog sveta:

- Kolapsiraju Železniĉke stanice usled korupcije i kriminala...
- Prekopava se cela zemlja zarad kolonijalistickih rudnika...
- Vodja je oličenje Boga...

...

Te 2-3 bankice ionako samo služe za penzije i minimalce
сетио сам се...
Перчевић из СПС је опустошио војвођанску банку..мали ,неки жгољави добре 3,4 године ПОСЛЕ ДОАЛСКА првих страних банака
онда су Ваши такође урнисали још 3,4 банкице...
ееее,али у тоне улази КОМЕРЦИЈАЛНА...
Комерцијална је тек 10 година касније продата словенцима.
јел тако,памтим ја ко слон,ха?:D

сетио сам се...
Перчевић из СПС је опустошио војвођанску банку..мали ,неки жгољави добре 3,4 године ПОСЛЕ ДОАЛСКА првих страних банака
онда су Ваши такође урнисали још 3,4 банкице...
ееее,али у тоне улази КОМЕРЦИЈАЛНА...
Комерцијална је тек 10 година касније продата словенцима.
јел тако,памтим ја ко слон,ха?:D
Ali te banke su uvek bile periferija.
Može li kakav hvalospev o nekim drugim bankama?

Када би постали Чланица БРИКС-а и Руси стационирали трајну Војну Базу на Копу или било где у Србији...Ми би стварно ТЕК ТАДА постали Регионална Сила а и шире.Свако би Нас ПОШТОВАО и сваки НАШ ЗАХТЕВ би разматрали са КРАЈЊИМ Поштовањем.

Запад је наш непријатељ.
ЕУ је наш непријатељ.
Они су код нас због њиховог сопственог Профита.
Њихове фирме и њихове Банке.
Они нама нису Пријатељи.
Ја сам преко 34 године и они мене мрзе и данас,као и првог дана када сам ступио на њихово Тло.
Ја то видим и осећам.
Без обзира колико се ти западњаку увлачио,шлихтао,био подређен као ова наша БЕДНА ВЛАСТ...У ОНОМ тренутку кад те искористи и исцеди-отрешће те ко Слину најообичнију..као да ниси никада ни постојао.

Нама је потребан Брат и искрени Пријатељ.
То је само РУСИЈА нико други.
Ruska baza na Kopu bi bila izgradjena zbog srpskih a ne ruskih interesa? :)

Ти си бре добар ,поштен и частан Човек!
Зар и тебе душа мало не боли...колико ми сами себе пљачкамо?
E izvini, nisam ti javio...
Ja već mesecima živim u svom svetu
Čuo sam da u tom vašem fiktivnom ne valja ništa...

1731288302565.jpeg

Samourušavanje građevinskih objekata, izgradnja velelepnih a nepotrebnih i neisplativih sportskih i drugih objekata, kriminal van kontrole, brzo bogaćenje ljudi bliskih režimu koji do juče nisu imali ništa, odlazak najobrazovanijih i smanjivanje prosečnog IQ kao posledica toga, imigracija iz afričkih i azijskih zemalja, sistematski uzgajana mržnja prema Zapadu, potenciranje rudarstva kao razvojne šanse u saradnji sa zapadnim kompanijama, čak i po cenu devastacije životne sredine, preporučena ishrana od dva jaja i nešto parizera dnevno, raspad i odumiranje školstva i drugih institucija... Sve ono što smo smo nekada gledali samo u rubrici ''Vesti iz sveta'' Drugog dnevnika sada postaje naša realnost.

Da li vam se čini da da ćemo za desetak godina biti neka mala Švajcarska na Balkanu, kao što nam iz vlasti obećavaju, ili mala Nigerija?
Srbija jeste i vec je zemlja treceg sveta izvestan vremenski period, negde od ranih devedesetih i hiperinflacije na ovamo, a ne da ce postati takva

Србистан је много боља етикета.
Очигледно теби не смета, јер подржаваш владу. Толико о томе.
То је лепо. Независна Војводина. Остаће круг двојке... можда.
Dalji komentari nisu potrebni. Jano je kome je ovoliko do pljuvanja po Srbiji, a i zbog čega. AV i SNS dođu dobar izgovor.

547808F9-1E88-45D1-A2F9-404FBCA91FD3.jpeg

Када би постали Чланица БРИКС-а и Руси стационирали трајну Војну Базу на Копу или било где у Србији...Ми би стварно ТЕК ТАДА постали Регионална Сила а и шире.Свако би Нас ПОШТОВАО и сваки НАШ ЗАХТЕВ би разматрали са КРАЈЊИМ Поштовањем.

Запад је наш непријатељ.
ЕУ је наш непријатељ.
Они су код нас због њиховог сопственог Профита.
Њихове фирме и њихове Банке.
Они нама нису Пријатељи.
Ја сам преко 34 године и они мене мрзе и данас,као и првог дана када сам ступио на њихово Тло.
Ја то видим и осећам.
Без обзира колико се ти западњаку увлачио,шлихтао,био подређен као ова наша БЕДНА ВЛАСТ...У ОНОМ тренутку кад те искористи и исцеди-отрешће те ко Слину најообичнију..као да ниси никада ни постојао.

Нама је потребан Брат и искрени Пријатељ.
То је само РУСИЈА нико други.
Kako? A čelični brat i prijatelj Si Đi Ping?

Back