Da li Srbija ima ijednu prosrpsku stranku

To je može se reći marketinški i isplativo. Na primer DSS je bila značajni period jača od DS a onda je i SRS/SNS preuzimala glasove. Teško ovde može partija dobro proći bez to Srpska ili Srbija.SPS i SPO bile glavne devedesetih.
Onda da se studenti nazovu - Studenti pobeđuju Srbija?

Skraćeno SPS.

Ili Srpski studenti pobeđuju?

Skraćeno SSP.

Poslednja izmena od moderatora:
СНС, Жута Паткица, Чеда Јовановић, Радмила Хрустановић.... нико од њих није про српски. СНС спроводи политику Чеде Јовановића и Радмиле Хрустановић. Хипер про ЕУ, и ултра Авнојвевску политику. Дакле у потнности антисрпску.

ПИтање је врло озбиљно, да ли је нови ДСС про српски. И питање је веома озбиљно, јер је предлагао сарадњу са Мариником, само да се вучић склони. Мисли, врло је тешко разлучити шта је у питању. Јеедном смо великом већином гласали за Коштуницу, а преко њега нам се уваио и Динкић и Ђинђић а Весић и Зорана Михајловић ни до данас се нису макли.

Da i sam sam primetio da je se na obzorju novog sveta još uvek nije pojavio tako potrebit srpski novi totalitarizam.
Не мора да буде тоталитаризам. Довољно је да не мрзи Србију и да гледа да има ћирилице. Да улаже у филмове са националном тематиком, ( авај, нема режисера за тако нешто. Сви вешти режисер су из другог народа. Југословенског а не српског). Мислим просто да се бави коначно нашим народом, како би имали једног дана нашу државу, коју смо изгубили још 18. године. Да је, ето, колико можемо повратимо.

ПИтање је врло озбиљно, да ли је нови ДСС про српски. И питање је веома озбиљно, јер је предлагао сарадњу са Мариником, само да се вучић склони. Мисли, врло је тешко разлучити шта је у питању. Јеедном смо великом већином гласали за Коштуницу, а преко њега нам се уваио и Динкић и Ђинђић а Весић и Зорана Михајловић ни до данас се нису макли.
Тешко је наћи јер је лакше причати бајке о страној помоћи са неке стране.

А нико није вољан да каже - радићете као црнци, да би тек ваши унуци имали шансу да живе очигледно боље, мада ће и они и даље морати тако да раде, а све ће бити могуће само ако се успут не одустане. Свако одустајање ће вратити процес на почетак.

Динкић ради у руској банци.
Ђинђић је довео Коштуницу, не обрнуто.
Весић је у апсу.
Михајловићку су склонили, јер је практично једина појава у вођиној странци која уме нешто да уради. Док је вијала грађевинце да раде, то је било ок. Када је на основу тога почела да добија сопствено поштовање и признање... показали су јој врата.

Тешко је наћи јер је лакше причати бајке о страној помоћи са неке стране.

А нико није вољан да каже - радићете као црнци, да би тек ваши унуци имали шансу да живе очигледно боље, мада ће и они и даље морати тако да раде, а све ће бити могуће само ако се успут не одустане. Свако одустајање ће вратити процес на почетак.

Динкић ради у руској банци.
Ђинђић је довео Коштуницу, не обрнуто.
Весић је у апсу.
Михајловићку су склонили, јер је практично једина појава у вођиној странци која уме нешто да уради. Док је вијала грађевинце да раде, то је било ок. Када је на основу тога почела да добија сопствено поштовање и признање... показали су јој врата.
Чекај, Чекај. Ђинић не би могао дадобије ни 10 посто гласова. Коштуница би добио изборе. Ни ја никад, али никад неби гласао за Ђинђића, а за Коштуницу сам гласао. Збер Банка је анти-руска, пре него руска. На чеу је чоек који веома очигледно мрзи и Русију и Русе.

SNS, SRS, Dveri, Zavetnici
СНС, СРС, Заветници свакако нису, без обзира на иконографију и лажно представљање на телевизији. Двери су нешто сасвим друго. Задужили су Србе са Катеном Мунди. А и то је нека борба за српску ствр. Нема те књиге, која је била забрањена од кроатокомуниста а да је Катена Мунди није објавила.

Nesto razmisljam i da ja znam nema ni jedna

U autokratskim državama režimske stranke najčešće ne rade u interesu države, jer da rade, ne bi pravili autokratski sistem gde se kritika ućutkuje. Tako da po samoj definiciji autokratskog sistema, svaka režimska stranka nije pro srpska, već pro korumpirana.

Što se tiče opozicije, njihovo delovanje je ograničeno i sputavano od strane ovih pravih pa stoga i ne mogu da se vide njihove prave namere. Čak i ako nema pro srpskih, proenta je u smenjivosti. Pa onda menjaš dok se ne pojavi neko.

Nesto razmisljam i da ja znam nema ni jedna
To na šta ti ciljaš glasi ovako "ima li u Srbiji ultra-desničarska stranka?" U teoriji su sve stranke u Srbiji desničarske ali malo koja je dosledna demagogiji za raju. Srpski "liberali" koji su šačica su daleko radikalniji i opasniji od lažne desnice, npr. Studenti bi na zapadu bili okarakterisani kao ekstremna desnica i vrlo verovatno da bi im bilo zabranjeno učešće na izborima.

Back