DA LI SNS STVARNO ZELI U EU?

naterasi

Buduća legenda
Poruka
28.796
to pitam zbog radikalne proslosti ali i zbog izjava pojedinih sns forumasa ovdee...
sudeci po ovome mi smo PREVARENI laznim pricama o eu, ja bih voleo da verujem u price te stranke ali ovakve me stvari sprcavaju...

SUNFUN

Да искористим ово време до брисања налога.

Европа и сарадња са европским земљама да, Европска Унија не.

NATERASI
e drugar kaako sad to zar vi necete nastaviti proces integracija, jel si siguran da znaas u koojoj si stranci?

SUNFUN
Знам. Наставићемо га баш онако како је и Коштуница наводно "био за ЕУ". Србија се окреће Истоку, с тим што наравно нећемо ући у сукоб са западним земљама.

NATERASI
haaaaaaaaaaaaaaaa SOKIRAN SAM OVO JE PREVARA!

Treba narod da se pita.I jasno mu predociti sta dobijamo i sta gubimo time.Kao sto se u gornjem spotu lepo kaze ne bi dao 1 centimetar kv. Kosova za celu njihovu uniju.U svakom slucaju kome je evro i Bog i mater i sve i ko se njemu klanja,ko je hedonista i kome nista nije sveto taj treba odma da ide tamo siroko mu polje.Ja se nadam da je uprkos teskom zivotu ostalo obraza vecini u ovom narodu.

nije bitno ko zeli a ko ne zeli u eu. vi kao nacija niste za evropu, vi ne pripadate zapadnoj civilizaciji. vase drustvo je orijent: turska, irak, azerbejdzan i avganistan. mentalni sklop vam jednostavno nije zapadnjacki. mi koji smo u manjini smo emigrirali.

hocu da kazem da vi nikada necete postati clan eu i nato-a.

nije bitno ko zeli a ko ne zeli u eu. vi kao nacija niste za evropu, vi ne pripadate zapadnoj civilizaciji. vase drustvo je orijent: turska, irak, azerbejdzan i avganistan. mentalni sklop vam jednostavno nije zapadnjacki. mi koji smo u manjini smo emigrirali.

Slazem se da nismo za evropu hvala Bogu,al ne bi nas mesao i turke.Oni su posebna prica.A sto se tice da nikad necemo postati deo eu i nato mogu samo da kazem: iz tvojih usta u Bozije usi!

Naravno da nećemo, srpski narod nikada nije klao iz zabave ili vodio imperijalističku politiku. Ili imao logore za decu. Srpski popovi nisu učestvovali u genocidu. Tako da - naravno da ne pripadamo tamo!

Slazem se da nismo za evropu hvala Bogu,al ne bi nas mesao i turke.Oni su posebna prica.A sto se tice da nikad necemo postati deo eu i nato mogu samo da kazem: iz tvojih usta u Bozije usi!

to je vas problem. vidis, ja se tom brukom i sramotom ne bih dicio :cool: al dobro, cime se pametan stidi... dalje sam znas

btw. slazem se da niste kao turci. turci su za nijansu bolji (otvoreniji, marljiviji...)

:bye:

thumbnail.php

Odavno mi je pošalica Bosna će biti Zapad za neke, napravila teške bore smijalice.

Back