Da li smo opitni kunići savremenih civilizacija?

Uzrok nije ljudska alavost, ljudska alavost je posledica Iluminatsko/reptilskog nacina vladanja i njihovih normi pod koje je podpala ljudska rasa, i vestacki se stvorila ,,ljudska alavost".

Znaci potvrdila si vec ono sto sam rekao na pocetku ove teme. ,,Ako bi LJudski vanzemaljci javno sisli na Olimpijadu preko noci nestao bi danasnji"sistem vrednosti"Vlade u senci (Iluminati) izgubile bi kontrolu nad drustvom jer vanzemaljci bi doneli ljudima SLOBODU od "belosvetski faraonske vlade". Dali bi tehnologiju SLOBODNE ENERGIJE! Dali bi ZAKON Volje i ljubavi da"radis sta volis da proizvodis-pruzas dajes a uzimas samo koliko potrosis a ne da akumuliras"Onda nema kriminala jer svi imaju sta kome treba,deca bi vaspitana bila da nauce "Pojedi koliko si sit bice i sutra ali nemoj kao hrcak akumulirati jer i drugi su gladni i zedni "Naucili bi decu da DELE medjusobno, a ne da se otimaju i celo drustvo sacinjava davanje,pruzanje i primanje robe i nema para! Nema lopova,prevare,ucene,klice mrznje nemoze da se izrodi! To su Ljudski Vanzemaljci sa Plejade, Tau ceta i njihove vrednosti-sam sebi si policajac sudija-ali vaspitanje od detinjstva pocinje onda je promena.Svima ce biti cilj da nema gladi i zedji kod covecanstva! Svima ce biti Cilj suzbiti bolesti jer sto sebi zelis zeleces i u praksi drugima bice PROGRAMI RADA a ne politicari i vlade i predsednici"TI SI TAJ KOJI SVE CE SAM DOBRO ODLUCIVATI" Nema vojske nema policije! Postoji samo program planetarne odbrane i svi ucestvuju ako zatreba. Uostalom ova planeta vec ima odbrambeni sistem koji je ostao od starijih civilizacija. Covecanstvo ima da se promeni iz korena.
Ove belosvetske vlade ne zele da izgube Vlast nad narodima i spremne su da bioloski uniste 5 milijardi ljudi virusom! Ne daju vlast kao Hitler u bunkeru!"

e, mojne petljas mene u taj svoj iracionalni paprikas...
tj. ja sam rekla sto sam rekla...i mojne "nadogradjujes" da ti ne oduvam kutju...:)

Ja sam npr. do sada dao mnogo donacija humanitarnim organizacijama da se zna da ne bude posle i da mene optuzujete za nesto, ali samo da vam kazem da nista nece znaciti ako svi mi posaljemo hrane kad ce se ta hrana potrositi pa ce se im se opet vratiti oni stari problemi a te probleme moze da rese samo ljudi koji su na vlasti a posto su na vlasti veoma losi ljudi to se skorije nista nece promeniti!

pa sad...ko vodi te...organizacije u ovom...zavjerenickom svijetu i...kamo? :)

Jel? Pa cik nauci decu da podele sa drugima u ovom EGOLENDU gde je takav sistem vrednosti da se ljudi uce, ne da pruze ruku onom ko se davi, vec da ga gurnu da se jos vise udavi. Da nas drze vecno u toj manijackoj reptilskoj energiji, gde se samo siri strah, mrznja i zavist.

točno.
Uz pomoć drako religije kao islam hriščanstvo,judeizam

Ja sam npr. do sada dao mnogo donacija humanitarnim organizacijama da se zna da ne bude posle i da mene optuzujete za nesto, ali samo da vam kazem da nista nece znaciti ako svi mi posaljemo hrane kad ce se ta hrana potrositi pa ce se im se opet vratiti oni stari problemi a te probleme moze da rese samo ljudi koji su na vlasti a posto su na vlasti veoma losi ljudi to se skorije nista nece promeniti!

A sta si ti to dao? Svoje autice, slikovnice i Ken lutke?
Ne verujem ti ni sekunde.

pa sad...ko vodi te...organizacije u ovom...zavjerenickom svijetu i...kamo?

Nisu problem organizacije one rade posao kako treba (vecina, ne sve), vecini tih ljudi su jedini izvor hrane i vode upravo te organizacije zato ne bih bas da sad vredjam i njih!

A sta si ti to dao? Svoje autice, slikovnice i Ken lutke?
Ne verujem ti ni sekunde.

Pa ja i ne trazim da mi verujes!

Nisu problem organizacije one rade posao kako treba (vecina, ne sve), vecini tih ljudi su jedini izvor hrane i vode upravo te organizacije zato ne bih bas da sad vredjam i njih!

znaci, postoje i "posteni ljudi" na ovom svijetu?
fino
samo, po mom iskustvu oni su rijetki po tzv. humanitarnim organizacijama
na svoje oci sam vidjela sta se desilo
sa npr. novcem za organizaciju jedne izlobe..."humanitarac" pazario kola... :)

Svaka organizacija danas je piramida. Oni na vrhu jedino znaju sta je organizacija i koji cilj ima. Sto nize ides na piramidi, ti ljudi su samo svesni posla koji rade svaki dan i nista drugo. Na kraju postoji globalna piramida koja obuhvata sve druge.

Stvarno ste nekulturni,
Da baš ni jedna tema nemože da završi bez kojekakvih budalaština i "traženja dlake u jajetu"?!
Znamo svi na šta je autor teme mislio.

Svi smo mi pametni, najpametniji.

Postoje mnoge teorije o našem nastanku i naravno da nismo sami u svemiru, to tvrdim po logičnoj pretpostavci utemeljenu na NIČEMU.
Čak ostavljam mogućnost da smo mi nečija hrana, po koju će vlasnik da dođe pre nego što se pobijemo međusobno. I fizički i verbalno, ovde na forumu.

Ne samo sto cete pljuvati, nego ce iskoristi priliku da te banuju, kako bi stvorili laznu iluziju da su upravu...

Pa vidi, nazvao me budalom bez ikakvog razloga....i ne samo mene.
Ali ja cu ga pomilovati po glavi, oprostiti mu i uputiti ga stazom istine i svetlosti.. :):)

Eto, u znak moje bezgranicne dobre volje, koju sam video kada sam kupio video rekorder od Wally Gatora i Brusilice (zene Brus Lija), apelujem da ovu prostu dusu ne banuju, niti ga opominju.

Kada sam ga ja pomilovao po glavi, mozete i vi....
Nadam se da ce se gospodjica Vragana prikljuciti mom gestu .. :)

Stvarno ste nekulturni,
Da baš ni jedna tema nemože da završi bez kojekakvih budalaština i "traženja dlake u jajetu"?!
Znamo svi na šta je autor teme mislio.

Postoje mnoge teorije o našem nastanku i naravno da nismo sami u svemiru, to tvrdim po logičnoj pretpostavci utemeljenu na NIČEMU.
Čak ostavljam mogućnost da smo mi nečija hrana, po koju će vlasnik da dođe pre nego što se pobijemo međusobno. I fizički i verbalno, ovde na forumu.
Nazalost ovi spameri uopste nisu nekulturni. Oni se samo ovde prave nekulturni i namerno shire primitivizam kako bi obesmislili svaku temu koja govori o alternativi i prkosi postojecem poretku. To se radi planski. Znam bar tri foruma (za ovaj ne znam) gde masoni imaju svoje ljude kojima je posao da napadaju alternativne teme i nipodaštavaju ih. Ili s druge strane šire New age sranja, kako bi zbunili ljude.. Ako je forum o zdravlju, onda ne sme ni da se pisne o pravoj alternativi, čak ni u diskusiji posvećenoj altenativi, ako pomeneš vakcine odmah zatvaraju temu i banuju. Samo o čajevima može.
Neki to rade za pare, a neki jer su tako programirani pa izgleda kao dobrovoljno, ili čak svojevoljno.Neki to rade svesno a neki nesvesno. Ne misliš valjda da su forumi slobodni, a sva štampa pod kontrolom :roll:
Štampa se seli na internet.

Poslednja izmena:
Prema mojoj pretpostavki zemlja i stanovnici na njoj sluze nekoj vanzemaljskoj vrsti kao sredstvo za pravljenje neceg, pretpostavljam da je u pitanju neka vrsta energije, koju zrace ljudske emocije, kako negativne tako i pozitivne. Verovatno im je ovo jeftin nacin proizvodnje, a energiju verovatno koriste za produzenje licnog zivota, a mozda za jos stosta. Kako bilo, ljudi jesu sami krivi, ocima gledaju a ne vide, imaju zdrave usi a ne cuju, imaju mogucnosti da vole a oni mrznju obozavaju.
No mislim da ljubav i prave zivotne vrednosti sve vise u poslednje vreme dobijaju paznju i interes,
a bez toga put do slobode uopste nije ni moguc.

:)

Back