da li smem

• Začetnik teme Začetnik teme psy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ja znam za neke slucajeve gde se koristi rivotril i njima nije preporucljivo da idu u teretanu, tj. nije preporucljivo da se zamaraju. A ako je to u granicama normale, mislim na teretanu, sto da ne, samo apsolutno bez vecih napora!!!

Uzimate malu dozu Rivotrila, koji je antipanik (anksiolitik koji se koristi kod panicnih napada) ali deluje i kao antikonvulziv (kod epilepsije). Ako imate epilepsiju, konsultujte se sa svojim neurologom da li zbog epilepsije smete da idete u teretanu, sto se Rivotrila tice, paznja jedino kod voznje i upravljanja preciznim i ostrim masinama i uredjajima. Rekretaivno teretana moze, obratite paznju da Vam tegovi (ako ih koristite) budu adekvatno namesteni, i budite pazljivi.

WithdrawnWater:
Uzimate malu dozu Rivotrila, koji je antipanik (anksiolitik koji se koristi kod panicnih napada) ali deluje i kao antikonvulziv (kod epilepsije). Ako imate epilepsiju, konsultujte se sa svojim neurologom da li zbog epilepsije smete da idete u teretanu, sto se Rivotrila tice, paznja jedino kod voznje i upravljanja preciznim i ostrim masinama i uredjajima. Rekretaivno teretana moze, obratite paznju da Vam tegovi (ako ih koristite) budu adekvatno namesteni, i budite pazljivi.

ma nemam epilepsiju ni ne idem kod neurologa i nishta sl.Skinuo sam se sa heroina pa su mi prepisali te lekove da pijem,a ja sam ih smanjio na najmanju mogutju dozu :lol:

i josh jedno pitanje-alkohol?ja pijem vikendom i ne smeta mi,mada navodno ne bi' smeo

Back