Ne znam bas dobro o seksualnom bontonu, ali jel dozvoljeno prditi tokom seksa? Jel kulturno ili ne?
Znam da se prostorija onda treba provjetriti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa sta i da se desiNe znam bas dobro o seksualnom bontonu, ali jel dozvoljeno prditi tokom seksa? Jel kulturno ili ne?
Брате мн би се спустио јебга. Знам да је природно и све ал џабе. Кад си секси требаш да миришеш, да будеш атрактиван.Ne znam bas dobro o seksualnom bontonu, ali jel dozvoljeno prditi tokom seksa? Jel kulturno ili ne?
Da formulišem ovako: -To će biti pre neodgovarajući kalibar.Prde ribe i iz djane
Jeste moj veliki je prosiri napravi promaju ne ljutim se fala na komplimentuDa formulišem ovako: -To će biti pre neodgovarajući kalibar.
Da se ne uvrediš...
Hhhmmmm, mislim da bi joj opalio pljusku, rekao da je prasicetina pa navalio jos jace.Брате мн би се спустио јебга. Знам да је природно и све ал џабе. Кад си секси требаш да миришеш, да будеш атрактиван.
Не да прдиш јебга
A ja pojurila da vidim kakav si savet od dede dobio hahahaBože, da li postoji ikakva šansa da ovde neko postavi normalnu temu?![]()
Ako ovi ovako nastave spalice nam mozgoveA ja pojurila da vidim kakav si savet od dede dobio hahaha
Žene ne prde nego samo pufnu malo a to miriše na jasmin i kokosovo mlijeko![]()
Evo, vidi sad ovaj post iznad. od zle bebe....ja kad ovako nešto pročitam moj mozak počne bežatiŽene ne prde nego samo pufnu malo a to miriše na jasmin i kokosovo mlijeko![]()
П*чкин димDesavaju se i "prdezi" iz cke
Spank, da podvrisne ko da vodi kolo, dok joj se zarumene guzoviHhhmmmm, mislim da bi joj opalio pljusku, rekao da je prasicetina pa navalio jos jace.
![]()
Пази још и да не викне ОЈХАSpank, da podvrisne ko da vodi kolo, dok joj se zarumene guzovi
Što "pazi"? Ako čuješ OJHAПази још и да не викне ОЈХА
ОЈ ХА!!!Što "pazi"? Ako čuješ OJHA, to je znak da radiš valjano.