Da li smatrate da ste životno uspešniji od žena?

Ovo su Samo neke od kategorije gde muškarci apsolutno dominiraju.. Profesionalni sportovi sa fokusom na snagu i brzinu, Tehnologija i inženjering, Vojne i specijalne jedinice, Automobilski sportovi, Šah i strategija, Građevina i teški fizički poslovi, Rizik i preduzetništvo, Muzika i produkcija, Matematika i fizika, Političko liderstvo... I @andjelijaa pozivam te da me demantiraš dokaži mi suprotno..😊

Ovo su Samo neke od kategorije gde muškarci apsolutno dominiraju.. Profesionalni sportovi sa fokusom na snagu i brzinu, Tehnologija i inženjering, Vojne i specijalne jedinice, Automobilski sportovi, Šah i strategija, Građevina i teški fizički poslovi, Rizik i preduzetništvo, Muzika i produkcija, Matematika i fizika, Političko liderstvo... I @andjelijaa pozivam te da me demantiraš dokaži mi suprotno..😊
a kulinarstvo? :zper:

Ovo je pitanje za muškarce ali odgovoricu..Ne razmišljam na takav nacin niti se takmicim sa muškarcima ili zenama oko uspešnosti u životu
Smatram da sam uspešna u granicama mojih mogucnosti a merilo moje uspešnosti u životu je moje unutrašnje zadovoljstvo
Zadovoljna sam životom i ljudima koji su u mom životu i podržavaju me i cine da imam osmeh na licu a meni je to važno :D

Back