Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 229.448
Jake pre svega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sarmantne i neponovljiveNeodoljive!
Nitko nije beznadnije porobljen od onih koji su u zabludi da su slobodni.Ово је толико нетачно да давно шта нетачније нисам прочитала![]()
To je pro level a srBkinje su bejzik bole me glava.fantazije ispunjavaju svaleri
Piše se srpkinje,...!To je pro level a srBkinje su bejzik bole me glava.![]()
ahahahahaha, kako je meni ovo promaknuloPreciziraj svoje pitanje...
Inace zovem @~sweet girl~
Pa ne, pomalo sam se uplasio...Gde si, nema te.ahahahahaha, kako je meni ovo promaknulo
jastuk je u pripravnosti
ja malo lijecila PMS na forumu hahahahaPa ne, pomalo sam se uplasio...Gde si, nema te.
Teto! Nemoj mi to raditi, uplasio sam se...Nema moje tete...ja malo lijecila PMS na forumu hahahaha
nema PMSa, nema ni mene tu![]()
Шта вас спречава да узмете ствар у своје рукеNitko nije beznadnije porobljen od onih koji su u zabludi da su slobodni.
Bijeli, konzervativni muškarac više nije na položaju.
![]()
To da se više ne isplati boriti za ženku.Шта вас спречава да узмете ствар у своје руке![]()
Не знате начин да им истерате такве идеје из главе?To da se više ne isplati boriti za ženku.
Danas su ženke dogurale do toga da misle kako se isplati dojiti digitron.
Prije je prangija rješavala takve nedoumice.Не знате начин да им истерате такве идеје из главе?
Морали би дефинисати шта сматрамо успехом.Да ли материјслно стање , да ли еморивно , да ли породица ...да ли социјални статус...
Но небитно у глобалу мислим да живимо у времену у којем су се жене боље снашле али за узврат многе су морале жртвовати своје породице.
Иако идемо ка неком финансијском , емотивном и сексуалном неолиберализму мислим да је човек без обзира на привид ипак већи роб и мушкарци подељени од жена у неким строго партнерским односима све због неке "каријере"
.Шта би била та каријерара? Неко ново самопотврђивање и признавање у неким областима у којим раније нисте били а до тог признања вам је стало природно.
Јер акценат друштвени медијски и оно на шта нас усмеравају је у том правцу на себе. А шта у себи ?
Мислим да то ЈА и даље остаје гладно неистражено и несхваћено јер ни гламур ни сјај ту рупу не може затворити.
Људи су у ствари жељни просте среће и задовољства и унутрашњег мира. Међутим то нови трендови не нуде , нуде неке златне јабуке кроз сталне и свакодневне фрустрације , стрес и одрицања.
Овде нисам одвајао мушкарце од жена са истим се стварима суочавају у том погледу можда су жене мало успешније али плаћају скупу цену које тренутно нису свесне то је Вавилонска тескоба и зачарани круг виртуалне среће којој је потребно свакоднрвно самопотврђивање ....успешан сам , јак сам , добро пливам , завиде ми , бићу још јачи , још бољи , одговорићу сваком изазову ....
Међутим гледањем стално у напред човек не види шта је оставио назад...обично погледа након много , много година....ретко ко буде срећан већ то сматра ценом жевота.
На жалост ова времена нису оставила превише избора.
У патријархалном друштву си као младожења морао да задовољиш чланове младине породице -- пре свега њеног оца. А услови које су они постављали нису били баш једноставни.то је природна селекција која ствара јаче мушкарце и која није постојала у сторого патријархалном систему где су жене без поговора све извршавале и удавале се за кога год само ето да буду удате, да их не прозива родбина док мушкарци никакав реалан труд око њих нису морали да испоље, малтене брак и деца су ти били поклоњени, а да прстом ниси мрднуо осим оним доњим.
Били су и више него једноставни. Осим ако не мислиш на оне богатије слојеве друштва али што се сиротиње раје тиче услови су били преједноставни - да си мушко и да имаш кров над главом.У патријархалном друштву си као младожења морао да задовољиш чланове младине породице -- пре свега њеног оца. А услови које су они постављали нису били баш једноставни
У оба случаја мораш да испуниш услове које људи наметну с том разликом што је модерни приступ далеко тежи, а тежина је та која кроз селекцију филтрира најјаче појединце што је далеко ближе природној селекцији него патријархални приступ иако су и један и други вештачки.У модерном друштву мораш да заадовољиш услове које је поставила невидљива група људи која управља медијима и која на тај начин утиче на младе девојке у формирању њихове перцепције о идеалном мушкарцу.
Шта је од та два природна а шта вештачка селекција?![]()
Мислио сам не све слојеве. И не бих се сложио да су услови били једноставни за нижи слој.Били су и више него једноставни. Осим ако не мислиш на оне богатије слојеве друштва али што се сиротиње раје тиче услови су били преједноставни - да си мушко и да имаш кров над главом.
По чему је данас теже доћи до девојке? На који начин је, например, сексуална либерација отежала приступ сексу? Никад лакше доћи до секса него данас. Девојке су све више и више на изволте. Осим тога, није битна само тежина већ и оно што мушкарац мора да постане да би дошао до девојке. Да ли мора да постане нешто добро или нешто лоше? Не можеш да гледаш само тежину. Шта ако се путем медија, а преко жена, спроводи феминизација мушкараца?У оба случаја мораш да испуниш услове које људи наметну с том разликом што је модерни приступ далеко тежи, а тежина је та која кроз селекцију филтрира најјаче појединце што је далеко ближе природној селекцији него патријархални приступ иако су и један и други вештачки.
Мислио сам не све слојеве. И не бих се сложио да су услови били једноставни за нижи слој.
По чему је данас теже доћи до девојке? На који начин је, например, сексуална либерација отежала приступ сексу? Никад лакше доћи до секса него данас. Девојке су све више и више на изволте. Осим тога, није битна само тежина већ и оно што мушкарац мора да постане да би дошао до девојке. Да ли мора да постане нешто добро или нешто лоше? Не можеш да гледаш само тежину. Шта ако се путем медија, а преко жена, спроводи феминизација мушкараца?
Kako to misliš da izvede jedan prosečan moderan ukoliko mu je vučić ukrao livadu, losu, gaće pa čak i kožu sa leđa?!??I onda se dodje do pitanja - koliko livade jedan prosecan moderan muskarac moze da pokosi? Kosom, ne masinama. Pod uslovom da zna uopste da kosi kosom, pa cak i da je ima.
Осим физичких постоје и менталне особине. Кад узмеш мушке менталне особине и феминизираш их, тј. учиниш их мање мушким а више женским, шта добијеш?I onda se dodje do pitanja - koliko livade jedan prosecan moderan muskarac moze da pokosi? Kosom, ne masinama. Pod uslovom da zna uopste da kosi kosom, pa cak i da je ima.
metroseksualca, mislimОсим физичких постоје и менталне особине. Кад узмеш мушке менталне особине и феминизираш их, тј. учиниш их мање мушким а више женским, шта добијеш?![]()