Da li smatrate da ste životno uspešniji od žena?

Zar se ne kaže Vavilonska kur.va, ja se izvinjavam
Вавилонска ***** која пије крв пророка би била врхунац снобизма и изопачености коју би таква глобалистичка и космополитска куктура изродила и била би ближа овим временима или како су видели Рим тада током прогона хришћана.

То је метафора из "откровења" много каснији период од 1-3. века.
Наратив првог Бабулона и куле је подела на нације , границе и језике. Вавилонска збрка језика и неразумевање.
Вавилон као недоречена мистерија остаје слободна метафора како је разумеш.

Може и овако.
Standing Ovation Applause GIF by Recording Academy / GRAMMYs

Nisu uspešnije, ali imaju podjednaku šansu za uspeh. Sve zavisi koliko su se oslobodile zastarelog razmišljanja da je muškarac dužan da zarađuje a one da sede kući.
Danas žena ako želi može da bude vozač, menadžer, it-jevac... i da bude podjednako uspešna kao muškarac.
Jedino ih malo sputava rađanje, ali pregrmi se i to.
Ја се овог добро сећам али сам ово прво нашао.

ТЕСЛА О ПРАВИМА ЖЕНА: "Постаће супериорније од мушкараца"
Извор: Нпортал

19.07.2022.

14:42

Просечна жена ће бити једнако добро образована као и просечан мушкарац, а онда и боље, предвидео је највећи геније свих времена, Никола Тесла.

https://search.app?link=https://npo..._campaign=aga&utm_source=agsadl1,sh/x/gs/m2/4

Nisu uspešnije, ali imaju podjednaku šansu za uspeh. Sve zavisi koliko su se oslobodile zastarelog razmišljanja da je muškarac dužan da zarađuje a one da sede kući.
Danas žena ako želi može da bude vozač, menadžer, it-jevac... i da bude podjednako uspešna kao muškarac.
Jedino ih malo sputava rađanje, ali pregrmi se i to.
Može naravno ako joj sve te fantazije ispuni muž :kafa:

Жене неће у плитком физичком опонашању мушкараца прво потврдити своју једнакост, а касније своју супериорност, већ у буђењу интелекта жене.

Наш научник је направио дивно поређење жене са пчелама, тачније матицом која је средиште једне расе и заслужна је за њен развитак и опстанак. Ево шта је рекао о томе:

"- Значај овога лежи у принципу који доминира економијом пчеле - највише организованим и најинтелигентније координисаним системом било ког облика нерационалног животињског живота, свеобухватној надмоћи инстинкта за бесмртношћу који од мајчинства чини божанство. Средиште читавог живота пчела је матица. Она доминира у кошници, не на основу наследног права, јер свако јаје може бити излежено у владајућу матицу, већ зато што је она материца ове расе инсеката."

Тесла!

Stalno se nameće neka kontradikcija između biološke i socijalne uloge žene, ali ona je difuzna čak i kroz vekove, pa što ne bi bila i u moderno vreme.
Tu su kolege i koleginice, saborci i saborkinje, članovi i članice...u svrhu jednog istog cilja. Sad, on nije definisan, ali je raskošan i ne manje privlačan. ;)
Ma ko to meni pametan u rano jutro? :D

Не сматрам, жене су махери у овој игри, поготово ове модерне атрактивне, а непатријархалне жене. Појеле су нас. Док ми морамо да гребемо и рукама и ногама за нешто више, оне до тога дођу шармом. Да не буде забуне - мислим на даме, закопчане до грла али јако интелигентне, привлачне, свесне себе, јако манипулативне и продорне. Таква жена је успешнија од сваког мушкарца чак и од оног који је на први поглед успешнији од ње јер ће и њега да прогута, ако жели.

Back