andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.174
i zasto ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ovo u vezi ljubavi i seksa?i zasto ne?
Takmicenje me nikad nije interesiralo.i zasto ne?
Ne smatram.Da li smatrate da ste zivotno uspesniji od zena?
Ово је толико нетачно да давно шта нетачније нисам прочиталаNe smatram.
Pobijedile su žene, bez da su dlakom piz*de mrdnule.
zasto?Civilizacijski promašaj je kad se ženi dalo pravo glasa
Da, od svih zena. Imam enormno veliki penis a one ga nemajui zasto ne?
Морали би дефинисати шта сматрамо успехом.Да ли материјслно стање , да ли еморивно , да ли породица ...да ли социјални статус...i zasto ne?
Морали би дефинисати шта сматрамо успехом.Да ли материјслно стање , да ли еморивно , да ли породица ...да ли социјални статус...
Но небитно у глобалу мислим да живимо у времену у којем су се жене боље снашле али за узврат многе су морале жртвовати своје породице.
Иако идемо ка неком финансијском , емотивном и сексуалном неолиберализму мислим да је човек без обзира на привид ипак већи роб и мушкарци подељени од жена у неким строго партнерским односима све због неке "каријере"
.Шта би била та каријерара? Неко ново самопотврђивање и признавање у неким областима у којим раније нисте били а до тог признања вам је стало природно.
Јер акценат друштвени медијски и оно на шта нас усмеравају је у том правцу на себе. А шта у себи ?
Мислим да то ЈА и даље остаје гладно неистражено и несхваћено јер ни гламур ни сјај ту рупу не може затворити.
Људи су у ствари жељни просте среће и задовољства и унутрашњег мира. Међутим то нови трендови не нуде , нуде неке златне јабуке кроз сталне и свакодневне фрустрације , стрес и одрицања.
Овде нисам одвајао мушкарце од жена са истим се стварима суочавају у том погледу можда су жене мало успешније али плаћају скупу цену које тренутно нису свесне то је Вавилонска тескоба и зачарани круг виртуалне среће којој је потребно свакоднрвно самопотврђивање ....успешан сам , јак сам , добро пливам , завиде ми , бићу још јачи , још бољи , одговорићу сваком изазову ....
Међутим гледањем стално у напред човек не види шта је оставио назад...обично погледа након много , много година....ретко ко буде срећан већ то сматра ценом жевота.
На жалост ова времена нису оставила превише избора.
Zar se ne kaže Vavilonska kur.va, ja se izvinjavamВавилонска тескоба
Pjesnička sloboda!Zar se ne kaže Vavilonska kur.va, ja se izvinjavam
То је метафора из "откровења" много каснији период од 1-3. века.Zar se ne kaže Vavilonska kur.va, ja se izvinjavam