salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.430
Svadja mi je u krviNe svađajte se, tek ste se upoznali
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svadja mi je u krviNe svađajte se, tek ste se upoznali
Ih đe si bio jutros, ja svijećom žrtvu tražilaSvadja mi je u krvi
Kako smo zakljucili da su muskarci daleko inteligentniji od zena samo zene mogu biti zrtveIh đe si bio jutros, ja svijećom žrtvu tražila
kako nekad pametuju boje da su nastavile sa glumatanjemVekovima su žene morale da kriju da su pametne i da glume cvrkutave dame ah moj viteže, spasi me, al samo da te opomenem, pogrešno si okrenuo mač
Hvala na komplimentu.Debilizam je forum smatrati ozbiljnim i ocekivati od svih da daju normalne odgovore
Ne kontrolišete vi nista, vrtite pacenike, koji se na vas loze kao objekte, sto nije vau, to je kao da ste u izlogu na prodaju, fugura bez mozga, normalnog muskarca ne mozete da vrtite.i zasto vas vrtimo oko malog prsta?
Mačizam nas naterookako nekad pametuju boje da su nastavile sa glumatanjem
Ni svakoj iole normalnoj ženi nije privlačan muškarac koji je omalovažava po bilo kom osnovu. Ti daješ primer dama koje ne deluju previše inteligentno jer pametna zna šta može dobiti od muškarca i na koji način to uraditi. To nije manipulacija već samo dobra procena a za to treba imati mozga.Ne kontrolišete vi nista, vrtite pacenike, koji se na vas loze kao objekte, sto nije vau, to je kao da ste u izlogu na prodaju, fugura bez mozga, normalnog muskarca ne mozete da vrtite.
Normalanog muskarca ne vodi testosteron vec interes, kako u poslu tako i van posla.
Zato se vi zaljubite, on vas iskoristiti i sutne.
Danas je lako biti dama bez morala, al treba sa tim ziveti, pu pu.
Sve u svemu vi ste kontrolisane, vas je toliko lako manipulisati da je to smesno, a svakom iole normalanom muskarcu, nije provlacna zena koja nema harizmu, humor, pozitivnu energiju dobru dusu, na cist izgled se pale oni jadnici iz skolske klupe
naravno, slažem se.Ni svakoj iole normalnoj ženi nije privlačan muškarac koji je omalovažava po bilo kom osnovu. Ti daješ primer dama koje ne deluju previše inteligentno jer pametna zna šta može dobiti od muškarca i na koji način to uraditi. To nije manipulacija već samo dobra procena a za to treba imati mozga.
u necijoj inteligenciji nema nikakog macizma ili feminizma..ili jesi ili nisi.Mačizam nas nateroo
E ovo je lepo rečeno.u necijoj inteligenciji nema nikakog macizma ili feminizma..ili jesi ili nisi.
Svašta.naravno.i zasto vas vrtimo oko malog prsta?