Da li smatrate da ste inteligentniji od žena...

Debilizam je forum smatrati ozbiljnim i ocekivati od svih da daju normalne odgovore
Hvala na komplimentu.
Zaista sam pogresno midlio da ce vecina davati normalne odgovore, no posao sam od pogresne pretpostavke da je normalno biti normalan, medjutim sad sam zbunjen jer ako je normalno biti nenormalan onda to implicira da sam ja zapravo nenormalan jer sam normalan, odnosno nenormalno je novo normalno.

Prijatan dan.

:)

i zasto vas vrtimo oko malog prsta?❤️
Ne kontrolišete vi nista, vrtite pacenike, koji se na vas loze kao objekte, sto nije vau, to je kao da ste u izlogu na prodaju, fugura bez mozga, normalnog muskarca ne mozete da vrtite.
Normalanog muskarca ne vodi testosteron vec interes, kako u poslu tako i van posla.
Zato se vi zaljubite, on vas iskoristiti i sutne.
Danas je lako biti dama bez morala, al treba sa tim ziveti, pu pu.
Sve u svemu vi ste kontrolisane, vas je toliko lako manipulisati da je to smesno, a svakom iole normalanom muskarcu, nije provlacna zena koja nema harizmu, humor, pozitivnu energiju dobru dusu, na cist izgled se pale oni jadnici iz skolske klupe

Poslednja izmena:
Racionalni i zreli ljudi nadju slicno donekle dusu, sa kojom dele interesovanja, imaju slicne ili iste poglede i stavove i tu se rodi mnogo toga, sve ostalo je klinacko, sto je pameti tice, bar po testovima žene su u proseku italigentnije, dog muskraci imaju vise extremo intaligentnih i ekstremno glupih, dakle zene se vise vrte oko proseka u proseku, ali naravno nema pravila.

Ne kontrolišete vi nista, vrtite pacenike, koji se na vas loze kao objekte, sto nije vau, to je kao da ste u izlogu na prodaju, fugura bez mozga, normalnog muskarca ne mozete da vrtite.
Normalanog muskarca ne vodi testosteron vec interes, kako u poslu tako i van posla.
Zato se vi zaljubite, on vas iskoristiti i sutne.
Danas je lako biti dama bez morala, al treba sa tim ziveti, pu pu.
Sve u svemu vi ste kontrolisane, vas je toliko lako manipulisati da je to smesno, a svakom iole normalanom muskarcu, nije provlacna zena koja nema harizmu, humor, pozitivnu energiju dobru dusu, na cist izgled se pale oni jadnici iz skolske klupe
Ni svakoj iole normalnoj ženi nije privlačan muškarac koji je omalovažava po bilo kom osnovu. Ti daješ primer dama koje ne deluju previše inteligentno jer pametna zna šta može dobiti od muškarca i na koji način to uraditi. To nije manipulacija već samo dobra procena a za to treba imati mozga.

Ni svakoj iole normalnoj ženi nije privlačan muškarac koji je omalovažava po bilo kom osnovu. Ti daješ primer dama koje ne deluju previše inteligentno jer pametna zna šta može dobiti od muškarca i na koji način to uraditi. To nije manipulacija već samo dobra procena a za to treba imati mozga.
naravno, slažem se.

Сматрам да сам интелигентнији. Не пада ми на памет да икад платим ку*ву или да будем са спонзорушом. Није ни тешко бити интелигентнији, довољно је само не бити пуно апсурдан и не пратити слепо трендове и њу-ејџ философије.

Када је успех у нечему у питању, треба разликовати опортунизам од интелигенције јер је ту опортунизам битнији. Мушкарци су по природи алтруистични али то не значи да су глупи.

Back