LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.391
Ovo i jeste planeta majmuna na neki nacin
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto si manje inteligentan od zenaNe znam u čemu je problem?
Ja sam žena.Zato sto si manje inteligentan od zena
Binarna?Ja sam žena.
Ne odgovaram na glupa pitanja, izvini.Binarna ili ne?
Izvinjavam seJa sam žena.
Bolje reci pametna si ko muškaracIzvinjavam se
Pametna si kao pametni pojedinci iz oba pola , to je jos boljeBolje reci pametna si ko muškarac
šalim sePametna si kao pametni pojedinci iz oba pola , to je jos bolje
Izvinjavam se, mislio sam da mozda volis humor, no pogresio sam.Ne odgovaram na glupa pitanja, izvini.
To bi bilo isto kao kad bih ja tebe pitala jesi li ti tetka?
nivo inteligencije je podjednak
Znači da je do tvojih drugara/poznanika. Nek izdražavaju i odrasle kćerke i njihovu djecu kao i njihove nove frajere bildere kad nisu odgojli kćerke da budu sposobne, samostalne i nezavisne žene. Bolje i ne zaslužujuNe treba sve generalizirati ali np u Holandiji je sad tesko naci ili kupiti stan , dosta ljudi mojih godina imaju problem da im se kcerke sa malom djecom tj unucadi vracaju kuci da zive kod roditelja i to cure sa 30 i vise godina.Dobar prijatelj dodje meni da kuka, puko psihicki cerka 30 godina u gusci voli tipa bildera ,narcis veliki ,samo dijeta i gleda sebe po cijeli dan u ogledalo ,tip nula bodova i svako malo svadja i ocu na vrata, poslo bi on i kcerku u 3pm ali sta da radi kad ima unuka od 5 godina ne moze ih izbaciti, prosle sedmice sjedim sa tipom u kafani isto cerka sa 37 godina roditeljima na vrat sa dvoje djece uzas a sve padaju na takve tipove kao ali su one pametne
Ако си себичан и хоћеш да се отерасиш ћерки што пре, онда је најбољи начин управо то, да од ћерки направиш мушкараче. "Ти си ћеро татин син."Znači da je do tvojih drugara/poznanika. Nek izdražavaju i odrasle kćerke i njihovu djecu kao i njihove nove frajere bildere kad nisu odgojli kćerke da budu sposobne, samostalne i nezavisne žene. Bolje i ne zaslužuju
Pa ne, puno je bolje maziti je, paziti je, ne mučiti je školovanjem, svakako će se udati. Onda kad očevi padnu k za uši, pa nesposobni i o sebi brinuti moraju još i o razmaženim kćerkama koje ne žele da "trpe" muža. Pa kad kćerke spakuju acetone, lakove, štikle i parfeme u torbu sa odjećom svoje djece i vrate se očevima skupa sa svojom djecom, šta rade očevi? Pozovu Dinamitaša na piće da se malo izjadaju..Ако си себичан и хоћеш да се отерасиш ћерки што пре, онда је најбољи начин управо то, да од ћерки направиш мушкараче. "Ти си ћеро татин син."
Мада, много боље од тога је да уопште не правиш децу. Питање је зашто се уопште труде
Не пуно него много је боље за друштво да мушкарци буду мушкарци а жене жене уместо да се форсирају искључиво мушкарци. Тако се губе предности које само жене имају па самим тим долази до слабљења друштва.Pa ne, puno je bolje maziti je, paziti je, ne mučiti je školovanjem, svakako će se udati. Onda kad očevi padnu k za uši, pa nesposobni i o sebi brinuti moraju još i o razmaženim kćerkama koje ne žele da "trpe" muža. Pa kad kćerke spakuju acetone, lakove, štikle i parfeme u torbu sa odjećom svoje djece i vrate se očevima skupa sa svojom djecom, šta rade očevi? Pozovu Dinamitaša na piće da se malo izjadaju..
Pravi roditelj će svoju kćerku vaspitati da bude nezavisna, sposobna brinuti se o sebi i o svojoj djeci ukoliko dođe do razvoda. Pa i o svojim roditeljima.
Ne treba da se brine o djetetu koje ima 37 godina.Не пуно него много је боље за друштво да мушкарци буду мушкарци а жене жене уместо да се форсирају искључиво мушкарци. Тако се губе предности које само жене имају па самим тим долази до слабљења друштва.
А ако родитељ не жели да се брине о деци, онда ни не треба да прави децу.
Frajere ne ,kcerka ga napusti jer je bilder vara pa dodje ocu sa malim djetetom pa onda otac meni kuka i place, ne zna sta da radi i kcerka se nakon nekog vremena opet vrati tipu i tako u krug.Najgore sto joj je i prosli tip isti bio.Znači da je do tvojih drugara/poznanika. Nek izdražavaju i odrasle kćerke i njihovu djecu kao i njihove nove frajere bildere kad nisu odgojli kćerke da budu sposobne, samostalne i nezavisne žene. Bolje i ne zaslužuju
Ali isto tako joj treba reci da dok god su joj roditelji zivi ce imati gde da se vrati i da ako bude sranja sa muzem da ne brine o tome ni sekundu.Pravi roditelj će svoju kćerku vaspitati da bude nezavisna, sposobna brinuti se o sebi i o svojoj djeci ukoliko dođe do razvoda. Pa i o svojim roditeljima.
Твоје је право да правиш мушкараче, ја ту не могу да се мешам. Али да се исте идеализују, романтизују . . . Јасно је да постоје ситуације када жена нема алтернативу него да постане мушко нпр. умро муж а нема ко да га замени; или рецимо, муж не може сам да обезбеди породицу па мора и она да се ангажује. То је схватљиво. Али то су очајничке мере. Не треба од тога правити идеал. И бескућници морају да копају по контејнерима па опет од тога не правимо идеал. ( Мада, ко зна, можда ће ускоро постати "ново нормално" а касније и идеал. )Ne treba da se brine o djetetu koje ima 37 godina.
Отишло је итекако.Da, drustvo je otišlo u k od kad mi ne zavisimo od toga na koju vam je stranu mudo taj dan okrenuto i hoćete li nam dati milostinju kojom ćemo kupiti uložak ili maskaru. Ne živciraj me
Kod nas je običaj kad kćerka izlazi iz svog doma da se uda da pred svima, naročito pred budućim zetom, otac ili brat uruče kćerki ključ njenog rodnog doma, svečano da zna ona ali i on da ne mora trpiti ako budu nesrećni u braku.Ali isto tako joj treba reci da dok god su joj roditelji zivi ce imati gde da se vrati i da ako bude sranja sa muzem da ne brine o tome ni sekundu.
Čekaj, da skratimo. Pitanje: ja, obrazovana, zaposlena, nezavisna sam muškobara?Твоје је право да правиш мушкараче, ја ту не могу да се мешам. Али да се исте идеализују, романтизују . . . Јасно је да постоје ситуације када жена нема алтернативу него да постане мушко нпр. умро муж а нема ко да га замени; или рецимо, муж не може сам да обезбеди породицу па мора и она да се ангажује. То је схватљиво. Али то су очајничке мере. Не треба од тога правити идеал. И бескућници морају да копају по контејнерима па опет од тога не правимо идеал. ( Мада, ко зна, можда ће ускоро постати "ново нормално" а касније и идеал. )
Отишло је итекако.
Debilizam je forum smatrati ozbiljnim i ocekivati od svih da daju normalne odgovore,zabavi se, ponekad malo i provociras da izvuces reakciju i to je to.Ovo naterivanje izmedju zena i muskaraca na forumu je debilizam,
nivo inteligencije je podjednak, u nekim karegorijama jedna ili druga strana ima odredjenih prednosti, ali pre svega zavisi od osobe.
Pravi cilj jeste saradnja, i same razlike u ponasanju i raznolikost u sposobnostima su rezultat evolucije, s ciljem lakseg prezivljavanja.