Ne možete žene vi same sebe da poznajete zato što niste objektivne.. morate prepustiti drugima da vas dešifruju..Svašta cu još da procitam na ovom forumu
![]()
Ne možemo da se dogovorimo pored vas koji poznajete žene bolje od vas samih![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možete žene vi same sebe da poznajete zato što niste objektivne.. morate prepustiti drugima da vas dešifruju..Svašta cu još da procitam na ovom forumu
![]()
Ne možemo da se dogovorimo pored vas koji poznajete žene bolje od vas samih![]()
Otprilike..znaci mi smo krive jer smo glupe a ne vi jer ste ovi "kuku lele"?inace zene nikad ne shvate sta zele,zele sve i ne zele nista.
Narocito oni poso-kuca, klopa, pivo uz tv i kockarnica..oni znaju i umeju da dešifruju ženeNe možete žene vi same sebe da poznajete zato što niste objektivne.. morate prepustiti drugima da vas dešifruju..
Sve odluke u zivotu pravimo sami ,znaci samo mi mozemo biti krivi za ono sto se desava. To bi veoma rado volio da kazem sestri ali znam da bi ja ispao krivac.znaci mi smo krive jer smo glupe a ne vi jer ste ovi "kuku lele"?inace zene nikad ne shvate sta zele,zele sve i ne zele nista.
Ne znam... ne spadam u tu kategoriju tako da ne mogu da ti dam informaciju iz prve rukeNarocito oni poso-kuca, klopa, pivo uz tv i kockarnica..oni znaju i umeju da dešifruju žene
da ali za neuspelu vezu nikad nije kriv samo jedan.Pa eto odg na sva tvoja pitanja o m/z odnosima
Pa drugi je zadovoljanda ali za neuspelu vezu nikad nije kriv samo jedan.
Obično onaj treći je krivda ali za neuspelu vezu nikad nije kriv samo jedan.
A zasto se burma nosi na prstu iz kojeg se vadi krv !!!!!??????Naravno
A vrtite jer burnu necete dobiti
Nemoj zezati nisam znao baš da je to taj prst.. ali eto vidiš ima neke logikeA zasto se burma nosi na prstu iz kojeg se vadi krv !!!!!??????
Zna li se šta ?![]()
TaaakoooeeA zasto se burma nosi na prstu iz kojeg se vadi krv !!!!!??????
Zna li se šta ?![]()
Nemoj tako... Ako je zezanje hajde onda svi da se smejemo..Dasi bre internet
motaj kablove
Zena otvori temu da se zezamo
i odmah dezurni pametnjakovici protiv zena
Jbs forum kad je ovakav
i treba da se ugasi.
Slažem se naravno.. onaj ko je varao i pisao puškice u školi i na fakultetu i dobio diplomu smatra se kao ugledni akademski građanin ,a onaj koji to isto nije činio se smatra manje pametnim ..Интелигенција је прецењена
Ufff.. a vi žene jadne uopšte niste u stanju napraviti muškarcu pakao od života i usput uništiti svoj.. nikad nisam čuo to stvarno..Nisu muškarci pametniji ali su zato stopostotno stručniji...
..da naprave sr. od života i sebi i svima oko sebe..
..to im u opisu posla..![]()
Vi ste krive jer se palite na pogresne tipove, vas licni izbor, pa tek sa 35 godina skontate sa kakvim jadnicima ste provele zivot pa onda kuku lele sta sad da radim.znaci mi smo krive jer smo glupe a ne vi jer ste ovi "kuku lele"?inace zene nikad ne shvate sta zele,zele sve i ne zele nista.
I još usput su toliko tvrdoglave da neće ni da priznaju grešku ,zato što se u dubini duše nadaju da će ponovo biti s njim..Vi ste krive jer se palite na pogresne tipove, vas licni izbor, pa tek sa 35 godina skontate sa kakvim jadnicima ste provele zivot pa onda kuku lele.
Dada..Al mi necemo, prc!