Da li smatrate da ste inteligentniji od žena...

Pa inteligencija mi igra ulogu ali ne u tom klasicnom smislu- kao ona je pametna, sta god.
Bitnije mi je da je svesna sebe. A za to je potrebno jos necega mimo inteligencije. Jer i inteligentne osobe mogu da skrenu s putanje.
Tako da, ako je neka arogantna, iluzorna osoba," imam pihcku- pa mi se divi", i jos na to utripuje da je do jaja osoba- neotkriveni talenat, zavrsila fakultet, sta treba da mislim o njoj? Da je pametna? Da je pametnija od mene? weeeee tulililu li lu.

znaci mi smo krive jer smo glupe a ne vi jer ste ovi "kuku lele"? :mrgreen: inace zene nikad ne shvate sta zele,zele sve i ne zele nista.
Generalno gledajući žene su nezrele.. uvek traže nekoga da ih vodi kroz život, i tu si u pravu ..vi ne znate je l' ste došle ili ste pošle hoćete piškiti ili kakiti je l' želite sve ili ništa.. daj se dogovorite više

ustvari smo neodlucne,ne nezrele..

zar vam to nije "posao"?

ne verujem da mozemo,sklone smo raznim spoljasnjim i bioloskim uticajima.
Andžo.., muškarci i žene su različiti, i to je skroz okej. Te razlike nas čine posebnima i dopunjujemo se.. niste bolji od muškaraca niti smo mi bolji od vas isti smo

Generalno gledajući žene su nezrele.. uvek traže nekoga da ih vodi kroz život, i tu si u pravu ..vi ne znate je l' ste došle ili ste pošle hoćete piškiti ili kakiti je l' želite sve ili ništa.. daj se dogovorite više
:rotf:Svašta cu još da procitam na ovom forumu
:mrgreen:

Ne možemo da se dogovorimo pored vas koji poznajete žene bolje od vas samih :lol:

Back