@maki@
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
Kontam da je ljubav samo stvar navike,da postoji hemija koja spaja dvoje ljudi,ali ne smatram da postoji ono pravo,nego da se prilagodjavamo situaciji i partneru.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dokazhi da postoji.
A s kojim pojmom ima veze?
Dokaži da postoje:
Glad, strah, želja, sreća, nemir, tuga i tako dalje...
ljubav izmedju porodichno vezanih ljudi nije dobar primer ljubavi
sve su u pitanju iluzije
A sta je dobar primer ljubavi ?
Sve ovo sto je Limun naveo.. Covece, kakve iluzije.. Ako je nesto apstraktno, neopipljivo, tebi ili nama neshvatljivo, ne znaci da ne postoji.. Samo spada u nerazgovetne pojmove.. ( sa casa logike )
ali strah sam ne postoji, nego je u pitanju iluzija koju stvara ljudski nagon za prezhivljavanjemNije iluzija, naučno je dokazano da simpatikus ubrzava sve vitalne procese kada organizam osjeti da je u opasnosti, to jeste da ga je strah od nečega. A zatim parasimpatikus umiruje te procese.
Eto, jedan primjer, dakle nije iluzija.
da, poremeceniLjubav je jako bitan element u građenju ličnosti, u protivnom, ljudi u traženju za ljubavlju gube sebe, dobijaju komplekse i zbog tih kompleksa čine neka djela koja inače vjerovatno ne bi uradili.
(govorim o ljubavi oupšte, ne ljubav momak-djevojka i obrnuto)
Kontam da je ljubav samo stvar navike,da postoji hemija koja spaja dvoje ljudi,ali ne smatram da postoji ono pravo,nego da se prilagodjavamo situaciji i partneru.
Šta je to što osjećaš sam prema sebi?sve emocije su produkt neurotranzmitera
koliko god bila tuzhna kad ti grunem dopamin ( ili ne znam i ja koji je u pitanju ) bicesh srecna k'o ja kad gledam tekmu LS
ali strah sam ne postoji, nego je u pitanju iluzija koju stvara ljudski nagon za prezhivljavanjem
da, poremeceni
Test je bio u tome , na shta ce chova ( pardon , ispitanik ) jache reagovati , na golishavu sliku neke zvezde , ili na sliku svoje zhene , ili na sliku svoje zhene i dece , i u svim sluchajevima pobedjivala zhena ili porodica