Da li slikate cene po supermarketu?

Naravno da slikam, nema u zakonu ništa o tome, samo rupa a i da ima, gonićemo se. Obavezno slikam kad je cijena na polici jedna a na računu druga-veća.
🤣

Ti kao moja tetka, ali ne ona luda, već druga, polušašava.
Stalno misli da je netko potkrada, vrti račune po rukama i provjerava, a koliko sam puta čuo uvijek iste riječi: "Aaaaa, pič*ka im materina, kako su me zajebali.", nebitno radilo se pri tome o mesnici, pijaci, Kauflandu, Konzumu...

Naravno da slikam, nema u zakonu ništa o tome, samo rupa a i da ima, gonićemo se. Obavezno slikam kad je cijena na polici jedna a na računu druga-veća.
ima naroda koji granični predmet van akcije prvo malo ćušne pa onda kao "ja našla ovde"

jbg i na ceni i na artiklu ima barkod sa brojevima

nego, kako McDonalds zabranio slikavat?
Privatna firma isto kao Maxi, Konzum...

Kod nas ne brane, ja to i ne radim, ali skoro sam imala takvo iskustvo i pomislim da bi baš i trebalo.
Naime, uđem u market da kupim samo jedan atrikal-pavlaka za kuvanje mi je trebala. Dođem na kasu, kad tamo mi kuca pola marke skuplja u odnosu šta piše na rafu. Kažem kasirki, provjeri ona i vidim neprijatno joj. Šta će, nije ona kriva. Neću ni ja propast za toliko, a sa druge strane ako uzmeš više artikala nakupi se to.
Kad oni tako drsko kradu od naroda, zašto narod ne bi slikao ili reklamirao, zar ne?

Back