Da li slavite svoj rodjendan?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да се памтиииии, да се памтиииии! Само осамнаести. Било је ту од ексера, дса, кокса, чурака, вутре... Ма.. да се памти! До тада, не. Нисам имао услове, живео сам у дисфункцијоналној поридици, где су се отац и мајка вазда крвили. Био сам само позиван нажалост.

Slavim naravno. Slavim što sam živa i zdrava, što imam koga da volim, što je život prilično lep. Uvek u krugu porodice ,samo najbliži ljudi, a sa drugaricama slavim posebno. I to samo najuži krug najbliži srcu. Uvek sam slavila kod kuće, kuvam pravim tortu, obavezno su svećice, obavezno se peva danas nam je divan dan. Za 60 rođendan sam prvi put slavila u restoranu i planiram da nastavim tako. Isto se tako proslavlja u mojoj porodici svima i deci i dedama i babama. I onaj koji ima pet i 50 i 105 godina treba da slavi svoj život

Ako ga slavite kako..sa prijateljima, rodbinom,ili samo u krugu uže porodice ?
Da li spremate nešto, pravite rodjendansku tortu ili sve to narucite preko keteringa ?

Slavim, porodica i ko se zatekne u blizini od najboljih prijatelja.

Nista specijalno, bacim par kila mesa na rostilj, zena spremi ili naruci neku tortu, pivo, rakija, sok, ovi zenski aperoli, hugo i slicno.

Mala sedeljka, do desetak ljudi.

Ako ga slavite kako..sa prijateljima, rodbinom,ili samo u krugu uže porodice ?
Da li spremate nešto, pravite rodjendansku tortu ili sve to narucite preko keteringa ?

Jedne godine sam dobila na poklon karte i hotel. Te godine sam otkrila da je to mnogo dobro!
I uvela sam tradiciju:).
Idemo za moj rodjendan koji magicno pada za sretenjski raspust, mmmmm, tako da su svi slobodni, ne spremam sebi tortu, volim da odem u muzej (jedne godine sam dobila cak i balet!) svratim na rucak, slistim parce torte, nekada me se i recepcija seti pa posalje lose vino, bezukusno voce i losu cokoladu, ali ja sve probam i sve mi je ukusno samim tim sto je sobarica zategla sobu, ali i zato sto je na putovanjima meni uvek sve lepo!

Klinac je rodjen tri dana kasnije tako da njemu spremam torticu svejedno.
Da ne odem na taj put ne verujem da bih za sebe bilo sta spremala jer su nam snezni rodjendani prakticno spojeni.

Drugarice kasnije svrate ili ih vodim na kafu i kolace i svima dobro.

Back