Da li si plaćenik ako prihvatiš sendvič?

Naročito ako se krene od pretpostavke da su sendviči kupljeni državnim parama, što znači da ti ih narod nudi.
Sendvici uglavnom nisu kupljeni drzavnim parama, vec ih finansiraju reketirani SNS privatnici.

Znaci, SNS ne kontrolise samo neke svanicne budzetske pare, vec je i neformalni vlasnik vecine domaceg privatnog kapitala.

Pare kojima SNS raspolaze na godisnjem nivou su sigurno barem 40 milijardi evra.

To je lopovska-banditska reketaska bagra.

sendvič je metafora,a kod nekih low-lifera je neretko jedini izvor egzistencije nažalost viđali smo takve po skupovima vladajuće sekte,dakle prihvatiti sendvič znači da si prešao na tamnu stranu žvaljavg autokrate lažova u pelenama i kolko god da te plaćaju za to blamiranje malo je a neki gnjure u toj septičkoj jami i badava ne znam šta tek da mislim o njima svakakvih ljudi ima motivi su najrazličitiji

Ima ljudi koji žive jako teško i taj nikakav sendvič s parizerom, o pizza šunkarici da i ne govorim, njima znači nešto. Ne treba ih osuđivati zbog pružanja ruke za sendvič, nego za prodavanje svoje volje za taj isti sendvič.

Možeš da ga uzmeš i da i dalje budeš svoj, a ne da ližeš krvavu šapu Hijeniću (nije pored vukova ni prošlo da bude Vučić, lešinar, hijena). Onda je po meni sasvim OK uzeti taj sendvič.

Uzgred, ja sam laktopeskatarijanac, jedem sireve, kajmak, kačkavalj isl i ribu i morske plodove, ali meso sisara i ptica ne, tako da taj sendvič nikad ne bih uzeo.

Ali s druge strane, koliko god da nemam (a nekad sam imao dosta, predavao i istraživao na univerzitetima u svetu 13 godina, dok sad baš nemam prihode, pitanje je hoće li mi priznati sve te godine za penziju za koju godinu, jer nemamo ugovore sa svim tim zemljama, možda se potpišu do tad, ali sumnjam), ne razumem empirijski baš i kako je biti gladan jer nemaš novca.

Zato ne osuđujem uzimanje sendviča. Samo uzimanje "ideologije" podlosti Hijenića & co.

много тужно оно беше прекључе у митровици...
чак је и њима допиздело.
узеше дневнице и ћуташе.
после говора говорника не би оних аплауза громогласних, него се и звижудци чули!

јасно и њима. овде у нс су имали проблема огромних са скупљањем оних ко ће да путује у митровицу и по 10 до 12 000 се делило.
неће више народ. ни близу.

то нас је и довело до ове надстрешнице... ћутали смо , неке су тако олако куповали и на изборима...

сад не можемо више ћутати против корупције која нас убија.
можда је морало тако бити. да би прогледали... Нема побједе велике без велике жртве на жалост...
сад им на скупове преостали 50 % мандови и они највећи ''несрећници''

AV nam je ogadio ćevape, grašak, pasulj, sendviče, palačinke...

On se ponosi svojim "sendvičarima", što je strašno. Ukoliko se, kao bori, za bolji život građana i pošto kaže da živimo u zlatnom dobu, zašto im ne kupuje pljeskavice, umesto sendviča?

Nikada nisam bila u situaciji da mi neko poklanja hranu, ali pokušavam da razumem te ljude. Pristaju da budu deo putujućeg karavana za par hiljada, sendvič i flašicu vode.
Verovatno dobijaju socijalnu pomoć koja je minimalna..možda se hrane u Narodnim kuhinjama pa im je sendvič luksuz?

AV nam je ogadio ćevape, grašak, pasulj, sendviče, palačinke...

On se ponosi svojim "sendvičarima", što je strašno. Ukoliko se, kao bori, za bolji život građana i pošto kaže da živimo u zlatnom dobu, zašto im ne kupuje pljeskavice, umesto sendviča?

Nikada nisam bila u situaciji da mi neko poklanja hranu, ali pokušavam da razumem te ljude. Pristaju da budu deo putujućeg karavana za par hiljada, sendvič i flašicu vode.
Verovatno dobijaju socijalnu pomoć koja je minimalna..možda se hrane u Narodnim kuhinjama pa im je sendvič luksuz?
Ta ista ekipa gleda rijaliti, podržava nasilje, živi u siromaštvu, nema ni osnovnu tako da su te tri hiljade i sendvič samo šlag na tortu.

Народ кад нуди, не нуди празне сендвиче са поквареним мајонезом 🤣

"skupe cene" pa eto nema narod da hrani okolo naokolo
to ni kod Tite nije bilo a Žuti nisu častili svoje ni 2003-će kada je svetski lopov MMF morao da reaguje koliko se brzo obrće po Srbiji (koju pokr'o Sloba i JUL) :kafa:

Da li si plaćenik ako prihvatiš sendvič?

Politika je posao
Pogotovo u kapitalizmu

Ima ona stara filmska fora gde se lik čudi "ako je predsednička plata toliko i toliko a mandat mu traje toliko i toliko kako mu se isplati da u kampanju uloži...."
Sendvič ili USAID ili NED svejedno, ima još ono u Briselu to funkcioniše
Jel si ti pročitao najnovija pravila foruma?
Okačeno ko da je za Nobelovu nagradu mada je više za Darvinovu 🙈🙉🙊

Poslednja izmena:
Sendvici uglavnom nisu kupljeni drzavnim parama, vec ih finansiraju reketirani SNS privatnici.

Znaci, SNS ne kontrolise samo neke svanicne budzetske pare, vec je i neformalni vlasnik vecine domaceg privatnog kapitala.

Pare kojima SNS raspolaze na godisnjem nivou su sigurno barem 40 milijardi evra.

To je lopovska-banditska reketaska bagra.
Filozofsko pitanje glasi:

DA LI JE KRIV ONAJ KOJI NUDI SENDVIČ / USAID ILI ONAJ KO PRIHVATA?

Bila ideja svojevremeno da Žuti podele svojima sendviče na mitingu, mnogo pre nego je SNS nastao
Medjutim neko odneo materijal kući...
Nemačla donacija bila
od žutih su dobili k. da izbiju oči,
a od ovih lepo kulturno sendvič i dnevnicu. 3000din nije malo. :lol:

A to što su se uzajmili još 8 milijardi da nemeštaju SNS tendere nema veze.

Kako si ti tako dobro obavesten? Informacije o SNS kojima ti raspolazes i koje ovde iznosis, nemaju ni americke, ni ruske, ni evropske obavestajne sluzbe, niti ih znaju opozicione partije. Samo dobro obavesteni i visoko rangirani clan SNS-a moze da zna podatak da SNS raspolaze sa 40 milijardi evra godisnje.......Hmmmm....sumnjivo.

Back