a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.768
sta se u pitanju podrazumeva "privlacnom" osobom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osoba koja privlaci sexualno svojom energijom,izgledom,ponasanjem? smisli sam.sta se u pitanju podrazumeva "privlacnom" osobom ?
isto ko i ja.........u svinger-klubu.Privlacan sam samo na nudistickoj plaži![]()
ono kad si sam sebi zaljubiska u sebesta se u pitanju podrazumeva "privlacnom" osobom ?
ondak jesam............dok sam za volanom u Lambordziniju.osoba koja privlaci sexualno svojom energijom,izgledom,ponasanjem? smisli sam.
ondak okaci fotkuondak jesam............dok sam za volanom u Lambordziniju.
cega ?ondak okaci fotku![]()
Све обрнуто од фин, културан, миран, тих, лоше грађен, без аутаsta se u pitanju podrazumeva "privlacnom" osobom ?
...............bez novci .............Све обрнуто од фин, културан, миран, тих, лоше грађен, без аута
i sa cim obarate sa nogu?![]()
nad ceonim delom. gde je lobanja najtvrdai sa cim obarate sa nogu?
pokvareno mleko?
Licesta se u pitanju podrazumeva "privlacnom" osobom ?
Da ali neuporedivo je važnije biti profesionalni supermodel, nego privlačiti žive ljude u veziTommy Lee Jones, Christopher Walken, Sean Penn, Steve Buscemi, Willem Dafoe, Benicio Del Toro, Matthew Broderick, Dragan Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Ivan Bosiljčić...
Ni jedan fizički privlačan - ali većina ima "ono nešto", a to "nešto" je ono što nas privlači kod druge osobe.
Daosoba koja privlaci sexualno svojom energijom,izgledom,ponasanjem? smisli sam.
Nikad ne znam da li se kaže ispuškirati ili ispištoljirati autoA kada si ti prao ova kola? A na pištolj, a ha... a koristio si i vosak? A ha... a polirao si ga? A ha... a jel to ostavlja fleke na garderobi?
БратоуP kako izadjem zene mi zveraju u dupe, prosto mi bude neprijatno. A ja nisam takav.