- Poruka
- 24.219
U pravu si.Pa ti ne gledaš, al ima onih koji gledaju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si.Pa ti ne gledaš, al ima onih koji gledaju![]()
UVEKi sa cim obarate sa nogu?![]()
Život. Više je zastupljeno kod žena mada ne zaobilazi ni muškarce. Zašto je retko videti lepu nasmejanu otvorenu i energijom nabijenu osobu? Retke su jer većina misli da je spoljašnjost dovoljna "vidi me, gledaj me i to to ti je što ti je, budi srećan/srećna što me imaš ovakvu/ovakvog".
Osobe koje misle da su manje privlačne ili jesu manje fizički privlačne to nadoknađuju svojim umom, umećem i snalažljivošću.
Ne kada su u tom svetu zastupljeni nepotizam i sujeta.
Kakav avatarМоје се паковање и садржај поприлично разликују.
Uglavnom pesnicom, mada ni rvanje mi nije za bačiti sa cim obarate sa nogu?![]()
Ni sa čim. Ne doživljavam sebe nikao. Ako neku kojim.sučajem i privuče nešto jedino što bi to moglo biti je činjenica da nisam go.vna.r i držim datu reč uvek.i sa cim obarate sa nogu?![]()
postao si zenomrzac?Uglavnom pesnicom, mada ni rvanje mi nije za bačit![]()
pokvareno mleko?Моје се паковање и садржај поприлично разликују.
dokaz! ionako nikada nismo do sad videli vanzemljace.Bice da sam ja sa druge planete (odavno sumnjam da sam vanzemaljac)![]()
Ma ne brepostao si jebomrzac?
teško pitanjei sa cim obarate sa nogu?![]()
Nekad mi se čini da sam najbolja a nekada prva pratilja. Zato teško.sto tesko
plivanjem, znam ja iz prve![]()
a jokNekad mi se čini da sam najbolja a nekada prva pratilja. Zato teško.
Nisam nikada ozbiljnaa jok
ljubiteljka Jaguara
i ?Nisam nikada ozbiljna
Ti mi reci, slušam
vrlo si zabavnaTi mi reci, slušam
https://www.goodreads.com/book/show/16106560-ovek-koji-je-pao-na-zemljudokaz! ionako nikada nismo do sad videli vanzemljace.
Kada me je ostavljala jedna bivša mi je rekla da sam fatalno privlačan ....za nevolje.....a nju sam oborio..automobilom sa bicikla.... pa odvezao na hitnu...pa na kavu ...pa izveo sljedeći dan etc