Da li se zna čime su narod ucjenjivali pa došao u Mitrovicu?

ми смо ѕа ову заставу гаће крварили!

рекао сам већ ,ово не могу да им опростим.

ѕнају ли ти несрећници да када се силом прилика повлачиш у резервни ров или напредујеш са собом носите барјак по сваку цјену!
по сваку!
никако душманину у руке!

није застава Србије да је бациш ко старе гаће!

што то сад вучић не показује колко бирну о тробојци ?
а зна да нам подваљују оног системског пајаца и србомрсца брјковића како тобож скрнави српску тробојку (нарвано све ради по налогу системске титоистичке удеб и режима)

то знају а сад ко скрнави нашу вољену ТРОБОЈКУ???

за ову тробојку би их да сам влас посла на 5 година робије. ил по кратком поступку.
застава се не баца несретници!

ај тешићу се да су то бацали угланвом мандови који су јуче чинили огроман део у митровици...

Nemoj tako, uzeće te tviter legija, prva bojna krstarice na zub.
Ne bojim se nikoga, sve dok su nebeski anđeli uz mene.

Screenshot_2025-02-16-19-37-26-316_com.twitter.android.jpg

🥲

kao kad kockaru kraj utakmice pokaže da nije bio u pravu pred početak meča kad su sve teorije i opcije moguće tako i vi isto - utakmica završena, tiket nije prošao

nadolaze teški momenti prihvatanja stvarnosti koja je bila u projekcijama
Ovde nije reč o kocki, ulog je daleko veći.
Ulog je budućnost, tj.borba razuma protiv zlobe i zla.
Jedina projekcija koju ćemo gledati biće ona koju želja donese.
Razum zadovoljava samo razumske čovekove sposobnosti, želja je izraz celog života, to jest celog čovekovog života, zajedno sa razumom i sa svim ostalim burgijama.

Energija koja je oslobođena neće se stišavati, ovaj talas promena preoblikovaće svest ljudi na bolje.
Bolje znači kraj diktature, poltronstva, botova.

Ajde?

Ostati ćete bez posla ?

Vidi se da je fejk sakupljanje nazor

Koga laze ? Kakav je to čovek koji se služi duhovima prošlosti samo da bi sebe održao na vlasti ?

Da se vratim na sakupljene, ja mislim da su oni njima podelili neke lekiće , možda tavor poznat kao lorezepam
ono juce je jedna velika tuga.

ogromna.

ti ljudi su nesretnici. epilog ovog vremena.
i njih treba osloboditi, njih cak sto vise nego nas koji nismo isli i koji ne pijemo tu pricu titoisticku vise.

ne treba da se rugamo.

tandrčak je izabrao pravi username
KG 60 evra za peške i 30 evra za prevoz pa malo peške
Inače je puna cifra 100, neću da vam kažem odakle mi info
pare nisu odavde
Крстина сатнија беседи да се боре за слободу на све. Југослав показао како се испумпавају на сред ливаде. Чекамо епилог.

Back