Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 15.890
Uglavnom, saznalo se da slika nije nastala u Sremskoj Mitrovici, već u Kragujevcu.
![]()
Nemoguće! Ustanici ne piške i ne kake. A ono bušno ko sito.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom, saznalo se da slika nije nastala u Sremskoj Mitrovici, već u Kragujevcu.
![]()
ми смо ѕа ову заставу гаће крварили!
Ne bojim se nikoga, sve dok su nebeski anđeli uz mene.Nemoj tako, uzeće te tviter legija, prva bojna krstarice na zub.
Ironija, previše očekuješ od prosečnog korisnika.
Do sada su me blokirali samo na SDP stranici.Ironija, previše očekuješ od prosečnog korisnika.![]()
Ovde nije reč o kocki, ulog je daleko veći.kao kad kockaru kraj utakmice pokaže da nije bio u pravu pred početak meča kad su sve teorije i opcije moguće tako i vi isto - utakmica završena, tiket nije prošao
nadolaze teški momenti prihvatanja stvarnosti koja je bila u projekcijama
Nije moguće popiti toliko rakije pa da vjerujes u to
Dosli su po nalogu
Ako izostavimo onog bubnjara i šaka ljudi oko njega kao da su dosli na sahranu
Većina je bila bez emocija dosli jer su morali
ono juce je jedna velika tuga.Ajde?
Ostati ćete bez posla ?
Vidi se da je fejk sakupljanje nazor
Koga laze ? Kakav je to čovek koji se služi duhovima prošlosti samo da bi sebe održao na vlasti ?
Da se vratim na sakupljene, ja mislim da su oni njima podelili neke lekiće , možda tavor poznat kao lorezepam
Pa koliko je bilo u SM? Onaj trg ne može da primi više od 20.000 ljudi. Od toga, pola cigani iz cele nam zemlje. Blamažau NS je bilo 15K ljudi i dosta sa lupetanjem
Da je bilo ljudi koliko kod Vučića pa vi bi izbore posle praznika tražili![]()
da ali zato kad se onih vaših pet hiljadetina raširi to bude mnogo ljudiPa koliko je bilo u SM? Onaj trg ne može da primi više od 20.000 ljudi. Od toga, pola cigani iz cele nam zemlje. Blamaža
ima tu jada i bede, kako da nema, neki su toliko propali da su morali da se udaju umesto da se oženePokupio prosjake i lopove po bih platio 20 km po osobi.
Крстина сатнија беседи да се боре за слободу на све. Југослав показао како се испумпавају на сред ливаде. Чекамо епилог.tandrčak je izabrao pravi username
KG 60 evra za peške i 30 evra za prevoz pa malo peške
Inače je puna cifra 100, neću da vam kažem odakle mi info
pare nisu odavde
Zašto dosta, slobodno lupetaj još. Baš si zabavan.u NS je bilo 15K ljudi i dosta sa lupetanjem
Njima prazne kifle.Pokupio prosjake i lopove po bih platio 20 km po osobi.