Da li se zna čime su narod ucjenjivali pa došao u Mitrovicu?

U NS-u je bilo više ljudi nego u Mitrovici, Jagodini i Kikindi zajedno. Plus, u NS-u niko nije imao dnevnicu od 3 do 10.000 din. Zna to i AV. I teško mu je zbog toga. Niko nije bio ucenjen i niko nije morao da dođe, za razliku od ljudi sa njegovih skupova
u NS je bilo 15K ljudi i dosta sa lupetanjem
Da je bilo ljudi koliko kod Vučića pa vi bi izbore posle praznika tražili :D

u NS je bilo 15K ljudi i dosta sa lupetanjem
Da je bilo ljudi koliko kod Vučića pa vi bi izbore posle praznika tražili :D
комплетна јавна управа (знаш одакле сам) мора у његову пратњу, по цену да ће добити отказ.
за овај пут не знам за просветаре....
прошли пут кад је ходочастио до Ср.Митровице, субота, просвета је морала бити у Ср.Митровици,
као и комплетна јаван управа са све Водовод и канализација.
и тако све општине са све селима....
верујем да има и оних који га готиве, нарочито они које си овде пљувао за све паре.

за аутобусе избосне не знам, несам видела, а јесам чула.

аман Проки, не тупи више ако не мораш, нису ти платили. :aha:

комплетна јавна управа (знаш одакле сам) мора у његову пратњу, по цену да ће добити отказ.
за овај пут не знам за просветаре....
прошли пут кад је ходочастио до Ср.Митровице, субота, просвета је морала бити у Ср.Митровици,
као и комплетна јаван управа са све Водовод и канализација.
и тако све општине са све селима....
верујем да има и оних који га готиве, нарочито они које си овде пљувао за све паре.

за аутобусе избосне не знам, несам видела, а јесам чула.

аман Проки, не тупи више ако не мораш, нису ти платили. :aha:

Nisu mi platili ali mi zabavno :D

Vidi, pošto ih je zaposlio ima da mu titraju - tu kukanja nema i tačka.
Tako je bilo i kod Slobe i kod Žutih
Zato je Stojko sam sebi našao najsigurniji posao - niko ga neće :lol:

ali ima tu i onih "znam da je njegov miting al jbg mala mi penzija socijalno" e njih ne razumem
ima ta populacija "znam ja i slažem se al ijebi ga"

Ajde?

Ostati ćete bez posla ?

Vidi se da je fejk sakupljanje nazor

Koga laze ? Kakav je to čovek koji se služi duhovima prošlosti samo da bi sebe održao na vlasti ?

Da se vratim na sakupljene, ja mislim da su oni njima podelili neke lekiće , možda tavor poznat kao lorezepam
kao što postoje pristalice opozicije tako postoje i pristalice vladajuće partije

U NS-u je bilo više ljudi nego u Mitrovici, Jagodini i Kikindi zajedno. Plus, u NS-u niko nije imao dnevnicu od 3 do 10.000 din. Zna to i AV. I teško mu je zbog toga. Niko nije bio ucenjen i niko nije morao da dođe, za razliku od ljudi sa njegovih skupova
I niko nije **** ljudima iza kuca i po kucama.

Gj2bbY_WEAAIekF.jpeg

Back