lapsi
Domaćin
- Poruka
- 3.907
Jesu mi dosadili ti britanski špijuni! Da su bar naši.Kako su oni casni ako pruzaju podrsku britanskim interesima u regionu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu mi dosadili ti britanski špijuni! Da su bar naši.Kako su oni casni ako pruzaju podrsku britanskim interesima u regionu?![]()
Ajde da su bar za Ameriku, ali za Britaniju se boriti...Jesu mi dosadili ti britanski špijuni! Da su bar naši.
Asketa, spašavaj ga! Naškodila mu sutlija.imam ja ajer frajer, sam svoj majstor
pre neki dan sam lično napravio sutlijaš
neće mene niko zajebavat
a ja
samo nisam računao da će 200gr pirinča da popije 1l mleka, zamalo iz šerpice da ispadne
al ne da je ispalo
ne da sam rokao cimeta
Ljudi su se spontano okupili.Da li se zna čime su narod ucjenjivali pa došao u Mitrovicu?
Jeste, skroz prirodna reakcija.Ljudi su se spontano okupili.
Ne zanima ih ni deklaraciha ni ispiti.ma nista.Moze neko da postavi tekst deklaracije?
Jugoslave,ti izgleda hoces batina?Ljudi su se spontano okupili.
kome je to Toni Bler, bio savetnikKako su oni casni ako pruzaju podrsku britanskim interesima u regionu?![]()
Dobar smajlic,ubio se za politiku.Vidiš kako ti znaš.
![]()
![]()
Nije za politiku.Dobar smajlic,ubio se za politiku.![]()
10.000 din nije malo. Posebno ako si Rom. Gledao sam jutros po NS-u kako ih pakuju u autobuse. Niti oni znaju gde idu, niti za kaoga idu. Rekoh, ko bre zrazvozi ovolike Rome na ovu hladnoću i gde.. i onda se setim da je Vučić sa Dodikom organizovao MitrovicuSto su onda dosli?
Izgleda ostali samo "Bosanci".
Sve,sve,ali i ova izjava je glupa,koliko i neke druge.
Znaci,ipak iz Srbije.10.000 din nije malo. Posebno ako si Rom. Gledao sam jutros po NS-u kako ih pakuju u autobuse. Niti oni znaju gde idu, niti za kaoga idu. Rekoh, ko bre zrazvozi ovolike Rome na ovu hladnoću i gde.. i onda se setim da je Vučić sa Dodikom organizovao Mitrovicu