Da li se zene plase muskaraca kojim ne mogu da vladaju?

razmisljam sta je resenje onda za te plasljive zene? manastir, javna kuca ili mozda karijera...?

mozda samo veze za jednu noc, ili dan ... sex po haustorima, hotelima, na radnom mestu, na "poslovnom putovanju".... ne kontam sustinu pa bih voleo da me neka zena demantuje i kaze sta je to toliko lose i pogubno da se neko nekome preda potpuno ako to intimno oseca i zeli. strah da ce je muskarac odbaciti kao krpu i da ce patiti uvek je prisutan ma sta ona imala sa njim.... a ne postoji ljubavna veza koja je bila skroz 100 posto losa.... znaci da rezimiramo, pamtite iz veza samo ono lepo sto vam je dalo pecat na licu sa poznatim sjajem, kada prekinete i mozda budete odbacene patite gorko jer i treba da patite posto ste zene, ali nikada ne smetnite s uma da niste rasplodne ili sexualne masine vec ljudi a ljudi imaju osecanja... barem vecina njih... a sa osecanjima kad se krene u onu dobro poznatu egoisticnu igru sa lazima i potiskivanjem, kad tad nastane kurslus u mozgu. onda drage zene, necete vise biti ni za sex a kamoli za ljubav. zato... vive l' amour.

hvala na komplimentu, ali smizla je rekla ono sto i ja otprilike mislim.
ne plase se zene muskaraca, i cak, vrlo malo zena koje znam zele muskarca kojim mogu da vladaju..
ako se neceg plase, onda se plase da ne mogu da vladaju sobom, odnosno, da ljubav prevladava razum, i da ih cini ranjivim i slabim. plase se da ce biti povredjene, ili da ce ispasti smesne, ili da ce biti odbijene, da nece biti voljene dovoljno, i jos kojesta..
ako se bilo koji od tih strahova pojavi, onda to narusava vezu. toliko, da je unisti i pre nego sto uspe da se razvije.
samo covek koji je sa sobom resio strahove, a to vazi i za zene i za muskarce, moze da voli.
potreba za vladanjem je u suprotnosti sa ljubavlju. to je nesto sasvim drugo.

:) Da,hvala.

Verujete li muskarcu kojim ne mozete da vladate?

Nije muškarac presto, pa da kao kralj vladaš njime...Niko nikim ne treba da vlada niti iko ima pravo na to. Uzajamno poštovanje, tolerancija i neki dogovor, ali neka borba za prevlast, abdikacija, vladavina, autokratija i ostalo....nema. :rotf:Dakle, ravnopravnost, nikakava vladavina nad nekim niti dopuštam da iko i pomilsi da može vladati nadamnom,a niti ja imam ikakve pretenzije da vladam, a posebno nad nekim. :mrgreen:

Nije muškarac presto, pa da kao kralj vladaš njime...Niko nikim ne treba da vlada niti iko ima pravo na to. Uzajamno poštovanje, tolerancija i neki dogovor, ali neka borba za prevlast, abdikacija, vladavina, autokratija i ostalo....nema. :rotf:Dakle, ravnopravnost, nikakava vladavina nad nekim niti dopuštam da iko i pomilsi da može vladati nadamnom,a niti ja imam ikakve pretenzije da vladam, a posebno nad nekim. :mrgreen:

Fair enough,but... ponekad prorade tamne strane bez kontrole i pojavi se potreba, sta onda? :)

sta znaci "izgubiti mushkarca?"..
nisi se dobro vladala? bila si nevaljala neposlusna...svadljiva..namcor...folirant...
nisi odgovorila ocekivanju i modelu koji nosi u genima? i ON odlucio da ode ..jer mu "ne odgovara" i to je GUBITAK?
sta je sa poverenjem? ima li ga on? A ona?
U ovoj prici je mushkarac superlativ..i tema obozavanja..i ON odlucuje o svemu..bira i rezira svacijim zivotom..
on moze sve...gde je tu balans?on i to odredjuje? GDE je tu spontanost-bez opomene i podcrtavanja?
mora li se ujedati po tudjim navikama i traziti bezrezervna ljubav, verovanje a on sam odlucivati koliko ce se dozirati.
zar to ne bi trebalo da bude otvoreno iskreno..zar mora da se krijemo iza zida privida kao gardom protivu manipulacije i prevare?
Ko je u ovoj prici licemer..postoji li u vlastitom vokabularu rec:izvini, oprosti..pogreshio /la sam?
i koliko je zivot stalna borba dominacije, forsa da se slomi suprotan pol i oslabi?
bash tako..cak i na suptilan promishljen nacin..
i sta sa time?...zasicenje? pa iznova prica? dokle?..bash "igre bez granice"...zasto se zaboravilo na harmoniju?
kome ne odgovara miran stabilan zivot osmishljen zajednickim interesovanjma i igrama?
monotoniju su "izmislili" dokoni, nemastoviti inertni igraci...ciji zivot prati 'trendove' dekadentnog drustva..

nesto se poremetilo u svesti ljudskog roda...nezadovoljsvo pravi cudne egzibicije i ekstreme
cudne filtere kroz koje pojedinac biva sveden na otirac..ogolicen i potom odbacen..
ko smo to mi da toliko sudimo i ocekujemo?

Poslednja izmena:
Lepo, znaci imas galeriju muskaraca, a ne vladas njima? Ili samo jednog kojim vladas?

Niti vladam niti ih gubim uz put, samo kažem da se žene ne plaše muškarca, jer svakim mogu da vladaju, samo ne žele. To ipak zavisi od žene, samo slabići oba pola pokušavaju da nameću svoje mišljenje, svoje stavove to jest da vladaju.

Niti vladam niti ih gubim uz put, samo kažem da se žene ne plaše muškarca, jer svakim mogu da vladaju, samo ne žele. To ipak zavisi od žene, samo slabići oba pola pokušavaju da nameću svoje mišljenje, svoje stavove to jest da vladaju.

Mogu da vladaju i zene i muskarci, kad ne vole. Sta kad volis?

Fair enough,but... ponekad prorade tamne strane bez kontrole i pojavi se potreba, sta onda? :)

Imam dobru samokontrolu, i nemam takve mračne momente, da dominiram i da patim od osećaja dominacije. Nemam takve potrebe..Ali zaista. Kaži ti meni, ti imaš potrebu da dominiraš, i potrebe takve vrste ti se javljaju? Hm...meni to onako..nije baš najnormalnija potreba, izvini. :(

Back