- Poruka
- 67.487
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno, teme koje kidaju zivce su najbolje teme...adnelijine teme su uvijek dvosmislene i to me strašno živcira
..a ona jel se zaljubila u bogatijeg od sebe ili?Ja i jesam e to je razlika, doduse nije prosila al siromasnija od mene samo nije otpad ako je siromasna ali vremenom se to upozna,mnogo lakse je pokazat istinske kvalitete nekom ako si bolje situirana i socijalnija itd
i u zlatu..a ona jel se zaljubila u bogatijeg od sebe ili?
Nije bogatstvo samo u parama, ima nesto i u novcu...
..ma ni dijamanti nisu za bacanje...i u zlatu
al labarbara, ja mislim da ni ona sama nije više sigurna jeli ima kući kakav kvar il samo oće da je majstor kresne.Realno, teme koje kidaju zivce su najbolje teme...
Meni su uglavnom zabavne, imaju igru u sebiadnelijine teme su uvijek dvosmislene i to me strašno živcira
Onda nemoj ceo nikako! samo glava da upadneI ja sam nevina!
Razmisljala sam da me sama pomisao na muskarca koji ne zna cekic u ruci da drzi-odbija ,jel to ide sa godinama?
Razbija asvalt... su spretni sa alatom i sposobni su da otklanjaju kucne kvarove,ali i da buse?
Pogledajte prilog 1652726
Ми 'телектуалци се слабо котирамо код жена.
umesto da ebete vi filozofirate,ko vam je kriv.Ми 'телектуалци се слабо котирамо код жена.
umesto da ebete vi filozofirate,ko vam je kriv.
Filozofija?umesto da ebete vi filozofirate,ko vam je kriv.
******* je precenjeno?
Nauk ostaje, čak i nakon njega?
Ja sam paor.Opsesivna potreba i uzivanje u seksu je obicno pocetak kraja svake civlizacije,ljudima fali ljubav pa utjeha za to je seks a ako i seksa nema tek su onda muke za osobu
Aristokratija nekada i vladari nakon velikih poraza su svu tugu i bijes lijecili prekomjernim seksom