Da li se zene pale na muskarce koji ..

Razmisljala sam da me sama pomisao na muskarca koji ne zna cekic u ruci da drzi-odbija ,jel to ide sa godinama? :think:

Vidi vecina koji imaju grandiozan alat izmedju nogu su mrsavi i zgoljavi kako bijelci tako i crnci

Tako da dzaba mu cekic kupovni kada nema alat prirodni,misicavi vecinom iz kompleksa bilduju jedan od tih kompleksa je manji alat medju nogama

Ми 'телектуалци се слабо котирамо код жена.

Imaju kompleks i manjak samopouzdanja pred intelektualcima koji su lijepi a nisu svi,a i mnogi intelektualci imaju problem sa samopouzdanjem,zene imaju taj podsvjesni mit o intelektualcima kao nekim luzerima ili likovima sa naocarama i bez discipline a u sustini najljepsi muskarci se radjaju medju tim nevidljivim intelektualcima ali takodje i najvise ruznih i zapustenih imas medju intelektualcima posebno medju filozofima.Licno nikada medju ulicarima ili nekim sportisima ili facama za narod,nisam vidio tako fascinatno lijepe muskarce kao medju intelektualcima ali zive povuceno ali takodje i najvise bas zaspustenih ima medju njima

umesto da ebete vi filozofirate,ko vam je kriv.

Pa vidi Alen Delon koji je na filmu bio zavodnik i imao tezak zivot kao klinac,uvijek je bio intelektualni tip filozofiju volio pored glume ali jako i ekstremno povucen tip,da mu nije bilo slave i karijere i sam kaze ne bi imao zenu kraj sebe iako je Apolonski lijep bio.On je bukvalno preko 4 decenije zivio sam na nekom imanju u vili ali sam okruzen knjigama i psima,umjesto ono da zivi putuje ide sa zenama,takav tip mnogi takvi likovi medju intelektualcima tako lijepi zive nevidljivo povuceno

Profesionalno gledano unovcio je svoju ljepotu ali privatno jako povucen i stidljiv i neazodovljan bio,filozofski tip u ulozi glumca.

Poslednja izmena:
******* je precenjeno?
Nauk ostaje, čak i nakon njega? :)

Opsesivna potreba i uzivanje u seksu je obicno pocetak kraja svake civlizacije,ljudima fali ljubav pa utjeha za to je seks a ako i seksa nema tek su onda muke za osobu

Aristokratija nekada i vladari nakon velikih poraza su svu tugu i bijes lijecili prekomjernim seksom

Ljudi danas npr ne vole erotiku time ne vole zensko tijelo hoce ga pohotom da isprazne prljavi um,erotika ima nesto plemenito

Back