analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 10.310
Хајде, објасни нам шта жене воле.
Пошто ми то не знамо ништа на задату тему, а ти си о томе пуно читао и слушао на Јутјубу.
Znaci zene postoje od osnivanja You Tube
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хајде, објасни нам шта жене воле.
Пошто ми то не знамо ништа на задату тему, а ти си о томе пуно читао и слушао на Јутјубу.
Znaci zene postoje od osnivanja You Tube
Прича се (тј. пише) по интернету да су постојале и пре Јутјуба.
Zasto zanatlija nije imao 100 zena a jeste sultan
И занатлија је имао 100 жена, само што их је освајао једну по једну.
Како их је Султан освајао?
Доњи веш није био предвиђен у то време. Дошао је касније.Zanatlija je jednu zenu osvajao 100 puta
Sultan ih je pokoravao nije ih osvajao
Nemas pojma...zene su uzimale od sultana da bi krisom dale vodonosi...Zene vole kralja i sultana a ne zanatliju i vodonosu
Nemas pojma...zene su uzimale od sultana da bi krisom dale vodonosi...
Zene imaju tu Robin Hud crtu u karakteru...
‚Andjo dušo, to je nakad bilo.. danas se pale na bmw x, rolex, armani, de lux apartmane, bahame.... su spretni sa alatom i sposobni su da otklanjaju kucne kvarove,ali i da buse?
Pogledajte prilog 1652726
nemoj da lazes! nije istina‚Andjo dušo, to je nakad bilo.. danas se pale na bmw x, rolex, armani, de lux apartmane, bahame..
‚Andjo dušo, to je nakad bilo.. danas se pale na bmw x, rolex, armani, de lux apartmane, bahame..
Ne znaš da ja ne.. lažem???nemoj da lazes! nije istina
izgleda da smo mi licanke naivneNe znaš da ja ne.. lažem???
Aaajj, moja ličanko.. zalutala si ti medj javom i medj snom..
moj komsiluk pun takvih,veruj mi nema tih para..Logicno zato sto to stvara privid moci,e sada ne znaci i da je svaki koji ima auto mocan al ima privid toga a neki i jesu.Automobil je statusni simbol kao nekada sto je bio konj prije pojave automobila.Vremena i statusni simboli se mijenjaju ali zene se uvijek pale na moc a e sada imas i druge simbole moci ne samo automobil
Naivne ili nevine.. nekako mi to isto dodje.izgleda da smo mi licanke naivne
pa naucices sa malo vise iskustvaNaivne ili nevine.. nekako mi to isto dodje.
Sve si pogresno shvatio...A Ljepotica i Zvijer xaxaxaxaxaxaxaxxaxa,cak i u crtanom jasno pokazuju kako zene biraju
Da li je Ljepotica davala zvijeri svoje vaginalne puteve zato sto je on bio Zvijer ili zato sto je bio bogat i mocan.Jer ti zvijer imas i po sumi i nekim zabitima a Ljepotica se ipak ne ljubi sa nekom sirovinom po nekoj zabiti i pustosi vec se ljubi sa princem na dvoru koji doduse jeste zvijer konceptualno al mnogo bogat.Ona se pali na princa a kako izgleda boli je uvo
Zena muskarca gleda kroz moc ne kroz pare nuzno,moze imati pare a da je ne pali a ako ima moc ima da se pali svaka,zena si najbolje to znas
Sve si pogresno shvatio...
Nije lepotica davala vaginalne puteve haha, vec je ulozila trud, napor, emociju, ljubav, neznost
da u zverki ponovo probudi princa..
Dakle, opet je tu u igri Robin Hud crtica...rekoh ja, slabo ti ide analitika...
Sve si pogresno shvatio...
Nije lepotica davala vaginalne puteve haha, vec je ulozila trud, napor, emociju, ljubav, neznost
da u zverki ponovo probudi princa..
Dakle, opet je tu u igri Robin Hud crtica...rekoh ja, slabo ti ide analitika...
To је квалитетна жена.
Sirovina iz selendere je sirovina iz selendre..aj zaljubi se ti u sirovinu iz selendre...A sto taj trud nije ulozila sa nekom sirovinom ili zvjeri iz neke selendre pa da on od njega pravi princa nego bas slucajno ljepotica zalutala u dvor sto nije zajedno sa njim otplacivala kucu od skromne plate nego slucajno uletjela kod princa,ti ni sama sebe ne poznajes
Sirovina iz selendere je sirovina iz selendre..aj zaljubi se ti u sirovinu iz selendre...
Ako ti niko nije rekao, ja cu....niko na ovom svetu se ne zaljubljuje u goreg od sebe uvek samo u boljeg..
Ebiga, to sto si ocito gori od mnogih pa se niko ne zaljubljuje u tebe, to nije problem zene nego tvoj licni...
..aj ako ne znaš drugačije do bukvalno..zašto se ti ne zaljubiš u ženu koja prosi na ćošku?