andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.820
uglavnom da,kako bi rekla moja jedna drugarica.. sa vise mrznje te gleda neki muskarac kada uspes,nego bilo koja zena.Проблем је у способним женама.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uglavnom da,kako bi rekla moja jedna drugarica.. sa vise mrznje te gleda neki muskarac kada uspes,nego bilo koja zena.Проблем је у способним женама.
Ма јооооок.. su spretni sa alatom i sposobni su da otklanjaju kucne kvarove,ali i da buse?
Pogledajte prilog 1652726
Па добро, добар мајстор...pa izgleda da dobru tucaju,pitaj ga.
i dalje si stariji 20+ od meneI ti si matora od 20e get over it
pozdravXaxaxa jel ima vece baba klinke devojke od tebe
Дефинитивно! Види ручерде, а само може да се нагађа шта је између кофа.
To bi im jos i bio, ubedjivo, najbolji kriterijum... su spretni sa alatom i sposobni su da otklanjaju kucne kvarove
Jel ova tema meni posvećena?.. su spretni sa alatom i sposobni su da otklanjaju kucne kvarove,ali i da buse?
mozdaJel ova tema meni posvećena?
.. su spretni sa alatom i sposobni su da otklanjaju kucne kvarove,ali i da buse?
pale se na.. su spretni sa alatom i sposobni su da otklanjaju kucne kvarove,ali i da buse?
svuda vidis mene
Naravno, palimo se , a ne - zove majstora sijalicu da zameni. Ne zna šta je fid sklopka. Potpuna katastrofa i očaj.
Radimo u paru.
Obožavam.ovo se i meni jako dopada... samo kad ne smetam
Ali baš volim da radim .. recimo sklapam Ikeu kao neki veliki lego.. sve sam sklopila prema uputstvima, radne stolove, stolice, čak i krevet, cipelarnike, volim da koristim šrafciger , pa i čekić
ovo se i meni jako dopada... samo kad ne smetam
Ali baš volim da radim .. recimo sklapam Ikeu kao neki veliki lego.. sve sam sklopila prema uputstvima, radne stolove, stolice, čak i krevet, cipelarnike, volim da koristim šrafciger , pa i čekić
Samo ne steži dršku čekića previše jako, da ne dobiješ žuljeve od tvrde drške
2 sata da radiš u radionici samnom oldtajmere pobegla bi kao lala od napredkaovo se i meni jako dopada... samo kad ne smetam
Lakse mi da se izlezavam u sauni pa da mi curi znoj nego da se facam za grabulje....................ako je samo taj znoj u pitanje.o svakoj vrsti gde znoj curi sa cela
Ја сам мајстор за писање порука на Форуму.
Да ли се то рачуна?
Zene vole kralja i sultana a ne zanatliju i vodonosu