salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Humor je isti ,ostalo je sve razlicito bar u mom slucaju.A možda ih ipak biramo prema sebi..pa zato izgleda da su svi po uzoru na jednog![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Humor je isti ,ostalo je sve razlicito bar u mom slucaju.A možda ih ipak biramo prema sebi..pa zato izgleda da su svi po uzoru na jednog![]()
To je istina, evo ja sam primetio da su svi moji partneri žene.Kažu da je takoipak mnogi nemaju hrabrosti da priznaju da im svi “partneri” ipak nekako slični
To je istina, evo ja sam primetio da su svi moji partneri žene.
Koincidencija?
Ne bih rekao.
A možda ih ipak biramo prema sebi..pa zato izgleda da su svi po uzoru na jednog![]()
Tražimo svoju drugu polovinu samo u suprotnom polu. Osobu koja je ista kao miDa li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Da me je pogledao Bog pa da sam našao ženu koja ume da farba oldtajmere, da voli da pije kajsijevaču i da zna da ceni dobro žensko doope gde bi mi bio kraj
I da sa komšijama ogovara žene iz kraja koje su u međuvremenu posrnule![]()
Ne, svaka je bila drugačija.Da li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
ima takvih žena, samo ih treba nači..pa to nije žena, to je ortak...![]()
Da li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Eh, da da to sam radila kada sam bila devojče. Svesno sam tražila bivšeg u budućem.Da li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
pa ima i togaNekako bivse me uvek podseca na to da ne treba da je slicna sa sadasnjem,,
Mozda zato sto sam uvek u potrazi za novim,razlicitim,nesvakidasnjem ..
Ne tražim bivše, svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemDa li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Pa da li tu se birale slične?Odgovoriću kad se ponovo zaljubim...
Jer, do sada su one birale mene, a ne ja njih...
Slicni smo bili po pogledima na svetPa da li tu se birale slične?
Aha, ili se ide u isti tip ili u dijametralno suprotan, ako su roditelji malo zabrljali. Kazem zbog ovog ali...Slicni smo bili po pogledima na svet
po interesovanjima mimo posla
ali nisu bile uopste kao moji roditelji
totalno drugaciji tip osoba
Pa sadAha, ili se ide u isti tip ili u dijametralno suprotan, ako su roditelji malo zabrljali. Kazem zbog ovog ali...
Mislim da je najbitnije biti emotivno otvoren. Za zdrav odnos. Ako nisi, postoji razlog za to. A onda, pri najmanjim sitnicama se povlači i beži, jer sve je opasnost. Kreće u površne varijante, više njih, manipulacije, da zadržiš iole dobro mišljenje o sebi, naravno zabole te za druge. A površne varijante ne bole. A bol treba izdržati. Ili, kreće se u bežanje od veza. Varijanta B. Možda postoje i druge varijante, ali ovo su neke glavneNe tražim bivše, svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo patologiji, posebna tema