- Poruka
- 369.364
Da li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi trazimo isto dijagnozu. Prava ljubav je deliti sve čak i lekove, sobu.Da li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Ima smisla jer sam primetila da nalazimo roditelje, a to može da znači da nalazimo sebe ustvariDa, u drugima tražimo sebe, nesvesno
Odnosno istu patologiju koju i mi imamo
Eh Ja sam se pomirio sa time, al gledam barem da budemo donekle dobar parKako biti sa nekime ko nije jednako savršen kao ti?![]()
u sadasnjem mi je dovoljno sto vidim samo njegaDa li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Bambino negrobezte, stize crno dete![]()
koji film si gledao priznajBambino negro![]()
Nisamkoji film si gledao priznaj![]()
Platforma. Španski.koji film si gledao priznaj![]()
neki negroPlatforma. Španski.
ja nosim broj cipela 44 i ako bih kupio manje ili vece, dobio bih zuljeve.Da li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
ne ... velikim slovima NEDa li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Da li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?
Imam isti problem ali sam prihvatio, sta je tu je jbg.Kako biti sa nekime ko nije jednako savršen kao ti?![]()
Ne, nimaloDa li u sadašnjem partneru vidimo bivšeg i da li podsvesno tražimo bivše ili slicne nama ?