- Poruka
- 302
Svi pricaju da ponovo uvode vojsku i da ce biti rat jer Nikolic zeli Kosovo nazad.Sta vi mislite o tome ?
Meni iskreno se ne svidja to!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi pricaju da ponovo uvode vojsku i da ce biti rat jer Nikolic zeli Kosovo nazad.Sta vi mislite o tome ?
Mogu samo reci da smo ga NAJEBALI!
Kad je izdržao tvoj pradeda, deda, otac, izdržaćeš i ti...ne boj se.
Nemoj da se brineš,zadužićeš ovog lepotana:Mogu samo reci da smo ga NAJEBALI!
KOGA BRE DA BRANIM??? Nikolica i njegove hirove? -.- Daj molim te .... sta mi je drzava dala,ucinila,pomogla NISTA!!! PRE BI SE UBIO NEGO DA IDEM DA UBIJAM DRUGE!ovakvih samo u srbiji ima ....umjesto da budu ponosni sto ce imati cast ratovati za svoju otadybinu i narod oni kukaju kao kakve babe,ugledajte se na mlade zidovke i zidove koji sa nestrpljenjem ocekuju poziv u izraelsku vojsku,mnogi od njih dolaze da sluze izraelu iz USA,evrope
Nema šta država tebi da pomaže,mama i tata su te pogrešno učili.Ti si tu da služiš državi i narodu.KOGA BRE DA BRANIM??? Nikolica i njegove hirove? -.- Daj molim te .... sta mi je drzava dala,ucinila,pomogla NISTA!!! PRE BI SE UBIO NEGO DA IDEM DA UBIJAM DRUGE!
Jebalo ga Kosovo bas
Nemoj da se brineš,zadužićeš ovog lepotana:
KOGA BRE DA BRANIM??? Nikolica i njegove hirove? -.- Daj molim te .... sta mi je drzava dala,ucinila,pomogla NISTA!!! PRE BI SE UBIO NEGO DA IDEM DA UBIJAM DRUGE!
Jebalo ga Kosovo bas