ukratko kako se podnose nod i anti haker kasperski,jel neko probo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
monte32:Ja imam tu kombinaciju (NOD32 2.5 i KAH 1.8.180.0) i sve radi ok.
Ovo sto rece ovaj user pre mene mi nije bas najjasnije. I KAH sve sam radi sto se tice konfigurisanja kao ZoneAlarm. Ima detaljniji i mnogo jednostavniji pregled portova koji su otvoreni i to mu je po meni glavna prednost. Tu bi morao biti iskusniji da znas koje portove da zatvoris jer ti netrebaju. Sto se tice aplikacija sve je prosto.
Drugi problem koji je naveden za AciveX controle i NOD32 se resava sa Operom 8.5 koja ne podrzava ActiveX.
monte32:Nije mi bilo jasno to sto kazes da je KAH tezak za konfigurisanje, a u stvari je veoma prost.
monte32:Za nivo zastite koju pruzaju firewallovi po default setovanjima se ne bih bas slozio da je smesna.
monte32:Ali na drugoj starani kad se pogleda ko su korisnici i sta drze u kompovima (sigurno 99% njih koji ovde postuju nista vredno) onda i nije toliko bitna prica o maximalnoj zastiti.
GZ:Omnea mea meku porto - Sve svoje nosim uzase...
Poz.
orfey:ukratko kako se podnose nod i anti haker kasperski,jel neko probo
Winner:Posle mnogo testova KAV I KAH su najbolje sto se tice zastite/jedini uslov je da ih platite/....