adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 12.343
Idem sad da kačim gaće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalji neku sliku, samo bluruj lice.Idem sad da kačim gaće.
Mogu da stavim onu papirnu kesu za bio smeće na glavuPošalji neku sliku, samo bluruj lice.
Imate odredjeno zajednicko iskustvo, i mozete bolje da razumete jedno-drugo.Naravno imate istu vrstu traume, i pitanje je da li ste oboje spremni da pomognete jedno drugome, da prevazidjete traumu, i ukljucite se u drustvoNevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
Koji zanat je naučila?Nevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
Ma šibicarenje i džeparenje, ništa sa diplomom...Koji zanat je naučila?
Ako je nešto vezano za građevinu, to je sad traženo
Važno da donosi hranu na stolu.Ma šibicarenje i džeparenje, ništa sa diplomom...
Па, уколико није робијала због убиства партнера (сумњам јер је веома висока казна за жену), а ти имаш слична искуства, зашто да не? Само, то си ваљда научио у затвору, пази шта причаш, а поготово шта радиш. Скоро свако заслужује другу шансу за нормалан живот.Nevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
Iskoristice te...Ma šibicarenje i džeparenje, ništa sa diplomom...
Ma kakav prelazak van pešačkog za 11 godina. Ona ih je likvidirala barem dvojicu. Zoki, zavisi zbog čega si ti lezao, ako si nekog namerno ubio, onda ste kompatibilni, samo ipak budi oprezan.Zavisi šta je uradila ako je robijala prelazak van pešačkog prelaza ili bacanje petardi onda ok ali ako je ubila muža na spavanju onda ipak ne.
Ubila dva moderatora i jednog supermoderatora sa jednog vrlo popularnog foruma u Srbijici!Zavisi. Ako je bila u zatvoru jer je prebila partnera koji otvara alanovske teme po forumu, bolje nemoj![]()

Kad idemo pod tuševe nosimo svako svoj sapun vezan kanapom za ručni zglob i po žilet ispod jezka za nedaj bože.Па, уколико није робијала због убиства партнера (сумњам јер је веома висока казна за жену), а ти имаш слична искуства, зашто да не? Само, то си ваљда научио у затвору, пази шта причаш, а поготово шта радиш. Скоро свако заслужује другу шансу за нормалан живот.
Ja sam nevinMa kakav prelazak van pešačkog za 11 godina. Ona ih je likvidirala barem dvojicu. Zoki, zavisi zbog čega si ti lezao, ako si nekog namerno ubio, onda ste kompatibilni, samo ipak budi oprezan.

Crni Zoki pobogu, zašto si završio u pržunu što rekla moja baba?Nevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
Naravno.Ja sam nevin![]()
))))a koliko su ti zacepili ?Nevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
A new, nisu meni, njoj su.a koliko su ti zacepili ?
pa napiso si da si bio u zatvoru i da znas kako je..........pa pitam kolko si odlezo ?A new, nisu meni, njoj su.