Da li se upuštati u vezu sa ženom koja iza sebe ima zatvor?

Nevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
Imate odredjeno zajednicko iskustvo, i mozete bolje da razumete jedno-drugo.Naravno imate istu vrstu traume, i pitanje je da li ste oboje spremni da pomognete jedno drugome, da prevazidjete traumu, i ukljucite se u drustvo

Nevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
Па, уколико није робијала због убиства партнера (сумњам јер је веома висока казна за жену), а ти имаш слична искуства, зашто да не? Само, то си ваљда научио у затвору, пази шта причаш, а поготово шта радиш. Скоро свако заслужује другу шансу за нормалан живот.

Zavisi šta je uradila ako je robijala prelazak van pešačkog prelaza ili bacanje petardi onda ok ali ako je ubila muža na spavanju onda ipak ne.
Ma kakav prelazak van pešačkog za 11 godina. Ona ih je likvidirala barem dvojicu. Zoki, zavisi zbog čega si ti lezao, ako si nekog namerno ubio, onda ste kompatibilni, samo ipak budi oprezan.

Па, уколико није робијала због убиства партнера (сумњам јер је веома висока казна за жену), а ти имаш слична искуства, зашто да не? Само, то си ваљда научио у затвору, пази шта причаш, а поготово шта радиш. Скоро свако заслужује другу шансу за нормалан живот.
Kad idemo pod tuševe nosimo svako svoj sapun vezan kanapom za ručni zglob i po žilet ispod jezka za nedaj bože.

Back