- Poruka
- 53.984
Nevina je, to je evidentno, mislim nevina je dole u ***** ali odležala je 11 godina, u zatvoru naučila zanat, sad pokušava da se socijalizuje. Ja sam bio u zatvoru i znam kako je, odatle retko ko izađe normalan i malo mi je frka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIje mila, reč je o kazneno popravnoj ustanovi.Mislila sam da misliš na opstipaciju, tu već ima leka, razni laksativi, u najgorem slučaju stoma.
Šteta, htela sam da ti ispričam kako možeš da očistiš stomu i zameniš onu kesu.NIje mila, reč je o kazneno popravnoj ustanovi.
Nije, nije, ali hvala. Mada sam imao tu situaciju sa pokojnom suprugom, tako da ne moraš.Šteta, htela sam da ti ispričam kako možeš da očistiš stomu i zameniš onu kesu.
Ti si bukv andjeoNije, nije, ali hvala. Mada sam imao tu situaciju sa pokojnom suprugom, tako da ne moraš.
E i to si pogrešno protumačila, ja zapravo uopšte ne volim alana, ali pokušavam da što više pišem o njemu kako bi se maldi obrazovali. Čisto da ne naprave neke poteze koji će im upropastiti vezu i sl.I sad to otvara pitanje - da li ljudi sa stomačnom stomom mogu da imaju alana koga Zoki toliko voli
A da odgovoriš na pitanje, kad već imaš ličnog iskustva sa stomom?E i to si pogrešno protumačila, ja zapravo uopšte ne volim alana, ali pokušavam da što više pišem o njemu kako bi se maldi obrazovali. Čisto da ne naprave neke poteze koji će im upropastiti vezu i sl.
Hvala ti. Ti si jedna zla žena, ali ja te ne krivim za to, ja te razumem.Ti si bukv andjeo
Pa ne bi da spamujem. Ne bi stvarno.A da odgovoriš na pitanje, kad već imaš ličnog iskustva sa stomom?
Tužno je što tako misliš, ja sam bukvalno svetica. Npr, ja kad po mraku vozim bajs, ne treba mi svetlo, jer mi oreol iznad glave osvetljava pute.zla žena
Bih se kažePa ne bi da spamujem. Ne bi stvarno.
Ti si toliko ružna da kad po mraku voziš bajs sve ti se sklanja sa puta.Tužno je što tako misliš, ja sam bukvalno svetica. Npr, ja kad po mraku vozim bajs, ne treba mi svetlo, jer mi oreol iznad glave osvetljava pute.
Dobro, ali bez oreola mi ne bi videli facu, razmisli maloTi si toliko ružna da kad po mraku voziš bajs sve ti se sklanja sa puta.
Npr. se piše sa tačkom na kraju.Tužno je što tako misliš, ja sam bukvalno svetica. Npr, ja kad po mraku vozim bajs, ne treba mi svetlo, jer mi oreol iznad glave osvetljava pute.
Ne piše se kad ima zarez iza. Pojma nemaš.Npr. se piše sa tačkom na kraju.
Veruj mi da bi, toliko je ružna da zrači! Ako se to uopšte može nazvati facom...Dobro, ali bez oreola mi ne bi videli facu, razmisli malo
?Ružnoća ne zrači, zrači lepota. Contradictio in adiecto!Veruj mi da bi, toliko je ružna da zrači! Ako se to uopšte može nazvati facom...

Samo se ti teši...Ružnoća ne zrači, zrači lepota. Contradictio in adiecto!
Bukvalno si priznao da sam lepa i da zračim, tvoj problemSamo se ti teši...