Da li se u Beogradu osecate sigurnim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehehehe, pa to jeste frka :lol:

nego, kakva tašna, ebo tašnu - šta kad Karići krenu na večeru, pa puste vozača da vršlja dok oni slasno žderu dva ćoška od svoje kuće...:D

e, i to je frka :D

Ne znam, meni je sve ok, i Stokanići su mi ok, samo bih volela da Kariće neko iseli, a Rodiće približi...:wink:

oooo, pa ja bih bila asassin iz ideoloških razloga, džabe, samo da sam trenirala Martial arts na vreme :lol:

akademac83:
Pre neki dan su devojci na Pevcu oteli tasnu, gde su tad bili "momci u plavim jaknama"?Koliko se vi ustvari osecate sigurnim u sopstvenom gradu?

U mom kraju se desio taj nemili incident :?
Lično, nikada nisam imao osećaj nesigurnosti u kraju, ali jesam na nekim mestima u gradu. Dešavalo mi se par puta da sam morao da razmišljam kako da izbegnem incident. Ali, to je stvar mesta na kojem sam se našao, ne grada. Sličnu situaciju nisam imao u pozorištu, na otvaranju izložbe i sl. povodima.
Niko me nije pokrao. Jednom u busu, neki ciga je odžepario stariju ženu koja je krenula na pijacu. Par minuta ga je molila da joj vrati novćčanik, a onda se pojavio neki momak i izvadio, verovali ili ne pištolj, ciga se o'ladio i vratio novčanik. Svo troje su izašli na sledećoj stanici, a ja taj prizor, kao i svi u busu, ne verujem da ću ikada da zaboravim .
Postavlja se pitanje - da li je takvo razrešenje situacije jedina alternativa, ako vam se desi nešto loše ili ne umete da se branite?

kada bi osecanje sigurnosti zavisilo od murije....:shock:
stvarno, zašto se (ne)plašimo?
Poznajem ljude koji žive u strahu U SVOJIM STANOVIMA (neko će doći, silovati, ubiti, pojesti, ne obavezno tim redom).
Eh, U SVOJIM ZAKLJUČANIM STANOVIMA!

Mislim, poslednji pur sam se uplašila za vikend - od babaroge na salašu. SAMO zato što ne poznajem njegove zvuke /bio je to bojler koji lupa/. U Bgd, međutim...ne sećam se.
Možda, da sam negde prvi put, i da je prošla ponoć, a ja manje više izgubljena, eto.

U Beogradu se oseam sigurno, jer dobro poznajem ulice kojima idem. Izbegavam mračna i ne ispitana mesta i eto mi razloga da budem sigurna. Naravno da ovo nije pravilo i na ispitanim mestima može svašta da te snađe...ali ovde živim i moram se tome prilagoditi. :)
Znam da se mnogi ljudi koji dolaze iz unutrašnjosti, zapravo plaše beogradskih ulica...treba ostati malo duže, prošetati se, naviknuti na prometne ulice...e tek onda "postanu svoji - u Beogradu" :wink:

Sigurnost?Mislim da sigurnost u Beogradu je ista kao i u svim drugim metropolama.Ako si baksuz,opelješićete i u sred bela dana.Nebojim se i nikad se nisam bojala,to je stvar navike živeti u velikom gradu.Jedini strah koji imam je da kad dodjem u Beograd nemam tu sigurnost da mi neće ukrasti auto,ali za sada sam imala sreće.Parkiram na prometnim mestima i čuvanim parkinzima mada ni to ti neobećava da će čovek to auto naći.Ali obezbedila sam se još i osiguranjem pa idem,bez auta nemogu.

Sigurnost?Mislim da sigurnost u Beogradu je ista kao i u svim drugim metropolama.Ako si baksuz,opelješićete i u sred bela dana.Nebojim se i nikad se nisam bojala,to je stvar navike živeti u velikom gradu.Jedini strah koji imam je da kad dodjem u Beograd nemam tu sigurnost da mi neće ukrasti auto,ali za sada sam imala sreće.Parkiram na prometnim mestima i čuvanim parkinzima mada ni to ti neobećava da će čovek to auto naći.Ali obezbedila sam se još i osiguranjem pa idem,bez auta nemogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back