Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.007
Pa sta ti ja tu mogu moras imati najbolju drugaricu kao ja druga,drugovi se ispomazu po potrebiBaš mi je frka ovih dana. Haha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta ti ja tu mogu moras imati najbolju drugaricu kao ja druga,drugovi se ispomazu po potrebiBaš mi je frka ovih dana. Haha

Ko tebe mi se sviđa što imaš najbrže i duhovite odgovore, to je seksi.E boze ponekad se mozak izgubi prilikom neebice,al razumem te skroz![]()
Na koji način se pomažu? Objasni. HahaPa sta ti ja tu mogu moras imati najbolju drugaricu kao ja druga,drugovi se ispomazu po potrebi![]()
Ćizs krajstKo tebe mi se sviđa što imaš najbrže i duhovite odgovore, to je seksi.
Daj neke slike umesto opisa. HahaĆizs krajst![]()
Čuš kako, lako prenese mi drva ako treba, utovara ugalj,zameni tuš...itdNa koji način se pomažu? Objasni. Haha
Ti si manijak leba miDaj neke slike umesto opisa. Haha
Ja mislio tvoja tema.I bogomi spamujes decku temu...
Šta znači "utovara ugalj"? HahaČuš kako, lako prenese mi drva ako treba, utovara ugalj,zameni tuš...itd
Ma ko me yebe. HahaI bogomi spamujes decku temu...
To što sam napisala.Šta znači "utovara ugalj"? Haha
Šta ti prenese? Haha
Šta se podrazumeva pod tušem? Haha

Bar subotomBitnije je pre, a bitno je i posle.
Ja samo nedeljno kupanje...Bar subotom
Ako je mesec avgust.Ja samo nedeljno kupanje...
Ko kako voli. Nekada je bolje to ostaviti za ujutro. Da mirisete na sex. Probajte.Da li vam je to obavezno?
Ja se ne tusiram uvjek posle, nekad pustim da odstoji do ujutru, nekad smo umorni, bitnije mi je prije seksa da smo istusirani.. a vi?
uvjekDa li vam je to obavezno?
Ja se ne tusiram uvjek posle, nekad pustim da odstoji do ujutru, nekad smo umorni, bitnije mi je prije seksa da smo istusirani.. a vi?

i prije i poslije, ponekad i za vrijeme sexa![]()