- Poruka
- 62.443

Dakle, da ponovim. Clanovi srpske Sluzbe su besmisleni alkoholicarski drzavni paraziti, koji ne umeju ni pertlu da zavezu, i sve sto oni znaju da rade je da se laktaju, prete, i pricaju alkoholicarske gluposti. I to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, da ponovim. Clanovi srpske Sluzbe su besmisleni alkoholicarski drzavni paraziti, koji ne umeju ni pertlu da zavezu, i sve sto oni znaju da rade je da se laktaju, prete, i pricaju alkoholicarske gluposti. I to je to.
А бе' Ками, ал' се прецењујеш! Па ко се још плаши мртве гуске?..док ти што "ne umeju ni pertlu da zavezu",
сваку гуску могу елиминисати једном чвргом. Небитан си и незанимљив Ками... само кевћеш кроз тарабу!![]()
ma sve sluzbe samo tebe prate na krsti bas si vazan lik.......
primetio sam to odavno nego mi je bilo baš nepristojno da napišem.
Da nije bilo sluzbi ovo bi sve otislo davno u krasni.
Evo ga jos jedan sto svrsava na Udbase...Pu bre, dva metra od mene...
.
patološki obožavatelj uniforme i službenih lica
Čoškarauvek je delovao kao patološki obožavatelj uniforme i službenih lica .
Evo ga jos jedan sto svrsava na Udbase...Pu bre, dva metra od mene...
- - - - - - - - - -
E jako mi je drago sto si to napisao, idi uzmi sendvic i kafu.
cia ,kgb, mosad, mi9, s49, mid, bia, vevak, pid, ....
.......mada mi se cini da si kineskoj sluzbi najinteresantiji zbog ozbiljnog pogleda na evroazijsku i pacifičku politiku koju sprovodi vlada kine, tajlanda, i mijanmara..
Kamijev dosije na sigurnom je mestu - U jednom objektu pokraj sela Toponica!NEMA razloga da se iko plaši Službe Bezbednosti.
Dobro plaše se samo oni koji imaju dosije