Opsednuta vedrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.159
Ne kucam kartu samo za jednu stanicu. Sve ostalo uredno platim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zar ne mislite da je to svojevrsna kradja..to svercovanje..
javni prevoz treba da je bolji, da se spuste cene
ali ne treba ni svercovat se.:nono:
Možeš da im kažeš ''po meni ovo nije poštena cena, po meni je pošteno 30, 40 kinti'' i daš im toliko...Možda nešto i postigneš!Šta ima veze gde živim...vecito vi sto ne zivite u beogradu imate takve kometare...svasta...
Za dve stanice može i peške ili biciklkm..
autobus na duže.
tako radim iako ne živim u bg.
ne bi platila ni 20 din
al se ne bi ni švercovala.

Šta ima veze gde živim.
Pa imamo i mi gradski prevoz, pa oni koji se švercuju plate kaznu
Ovako ispada, po tvom komentaru da samo Beograđani mogu da se švercuju.
Filozofija "veliko pakovanje" se ovde vrlo slabo prima... Cena pojedinacne karte je "najmanje pakovanje" i naravno da je skupo.a da li bi ti placala 100 din za dve stanice?
Filozofija "veliko pakovanje" se ovde vrlo slabo prima... Cena pojedinacne karte je "najmanje pakovanje" i naravno da je skupo.
Sta god da je malo a da se kupi na komad ili slicno - je pet puta skuplje nego da se kupi "na vagon".
Tako i mesecne karte. Meni je cena voznje oko 11 dinara - jer na nezaposleni busplus od 1120 imam oko 100 voznji mesecno. Po vremenskim kartama bi to bilo oko 50 karata... 50 puta 90 je vise i od cene za zaposlene...
Ko kupi "veliko pakovanje" kasnije nema glavobolju.
...ja kupujem to "veliko pakovanje" ali mi i ono nesto skupo, mogu da pricaju sta hoce ali nam je zivot drasticno poskupeo, i sve cesce razmisljam da li
da platim neki drugi racun ili da kupim nesto u frizider ili da kupim tu kartu...a nije da se ne vozim, vozim se, i meni je lakse da ne mislim o kontroli, zato i
kupujem, jer mi zbog moje situacije odgovara da sednem...ali...
Nije toliko problem u onima koji slabo imaju, nego u onima koji bi svakako mogli, ali nece da plate.
autobus na duže.
ne bi platila ni 20 din

autobus na duže.
ne bi platila ni 20 din
od kad radim se ne švercujem, posao mi je sa druge strane reke, menjam autobuse i stvarno ne želim da se neki kreten iživljava na meni,
sinoć ulaze u bus stanicu posle Ušća i kreće cirkus, devojka se švercuje, oni je izbacuju iz vozila i ona počinje da urla na njih, neće da izađe, nema pare, čeka bus više od pola sata i neće da plati kartu jer se vozi kao stoka, sve njene reči, ovi počeše da je plaše policijom, ne da se cura nikako, ma zovite koga hoćete, neće i neće i na kraju ode sskontrola kao izduvan balon, baš mi bilo drago što ih je nadjačala
nije baš tako, koliko ima staraca koji nemaju dovoljne penzije ni da plate tih 400 dinara a ne mogu da hodaju ni pola metra,
meni su stopala oštećena od šećera, nisam penzos, ali isto tako jedva hodam,
dok nisam našla posao bilo je momenata kad nisam imala novac ni za šta, bukvalno, a moram po lekove na drugi kraj grada i šta da radim, da pešačim iz Zemuna do Dušanovca il da ostanem bez medicine i mrem,
razne su situacije razni ljudi, nećemo sve pod jednu kapu, ne može tako, bar bi mi obični građani trebali da se razumemo
- - - - - - - - - -
bila besna valjda, a i šta da im se pravda, bole je uši, ona svoje izgura