Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa biće smart kartice da kao ne bude varanja kao sa ovim bušenim, ali ne tako skoro tek 2012.
m-c_public_transport_ov_chipcard_560x350_tcm503-144915.jpg

Ali tu nije kraj...nasih nevolja....u distribuciji se pripremaju da nabave nova digitalna brojila za domacinstva......sa daljinskom komunikacijom....zbog ocitavanja i iskljucivanja....
Pa kao kod ...telefona.....kada ne platis u nekom roku....samo ti ....klikom misa...iskljuce broj...........a ovde struju....

E,toga ćemo se načekati....
Ta novotarija je preskupa.

E,toga ćemo se načekati....
Ta novotarija je preskupa.
apropo el.distribucije i citanja brojila

radnik koji dolazi da `cita` brojila u nasoj zgradi,redovno zvoni kod nas na vrata da trazi kljuc od podruma (jer su brojila u podrumu).ja ga jednom uz osmeh najljubaznije zamolila da naprai sebi kljuc i da nas ne uznemirava vise...ali avaj.
jednom mesecno,ranom zorom legne na zvonce i besomucno zvoni.kad vidi da necemo da otvorimo,ode na sprat,i trazi klljuc od nekog drugog,a pri otkljucavanju podrumskih vrata (koja su blizu nasih),on toliko lupa i treska,da to nije normalno.
imam utisak da bi me izudarao kad bih se pojavila.lik stvarno nije ceo.ja htela a ga prijavim,ali se plasim.

radnik koji dolazi da `cita` brojila u nasoj zgradi,redovno zvoni kod nas na vrata da trazi kljuc od podruma (jer su brojila u podrumu).ja ga jednom uz osmeh najljubaznije zamolila da naprai sebi kljuc i da nas ne uznemirava vise...ali avaj.
jednom mesecno,ranom zorom legne na zvonce i besomucno zvoni.kad vidi da necemo da otvorimo,ode na sprat,i trazi klljuc od nekog drugog,a pri otkljucavanju podrumskih vrata (koja su blizu nasih),on toliko lupa i treska,da to nije normalno.
imam utisak da bi me izudarao kad bih se pojavila.lik stvarno nije ceo.ja htela a ga prijavim,ali se plasim.

Skotina,
to vam namerno radi...
Slobodno otiđi u distribuciju i
reci kako se ponaša.
Nemaš čega da se plašiš,
može da ti samo pljune pod prozor!!!

za dve iljade cu ga sastavim sa zemljom. javi se na pp :cool: :cool:

Pošto živim ukući sa više stanara i ključ nam stalno stoji u bravi sandučeta sa strujomerima komšija uzo pre par meseci i negde ga odno:eek:I drugi komšija došo i razvalio sanduče...Nije bilo čitanje u pitanju nego podizanje limitatora koji nam je isključio struju u pola kuće...Ljudi su danas ko krampovi...

Back