Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:eek: crna grebo
odmah priznaj da si se pokajala :mrgreen:

moju cerku su juce gadno izmaltretirali (inace su bas fini). eeej, drugi dan skole i oni vec navalili. :confused::
- daj licnu kartu!
- nemam.
- daj pare!
- nemam.
- kako nemas pare?:roll::roll::roll:

izivljavali su se jedno 15 minuta, prica mi posle uplakano preko moba, ona htela da sidje a oni joj nisu dali dok nisu istresli sve svoje stresove.

da ne dobijam markicu od firme nikada je ne bih kupovala. ako mogu da prodju pored onih cergara kao pored turskog groblja, onda sta reci.

:eek: crna grebo
odmah priznaj da si se pokajala :mrgreen:

moju cerku su juce gadno izmaltretirali (inace su bas fini). eeej, drugi dan skole i oni vec navalili. :confused::
- daj licnu kartu!
- nemam.
- daj pare!
- nemam.
- kako nemas pare?:roll::roll::roll:

izivljavali su se jedno 15 minuta, prica mi posle uplakano preko moba, ona htela da sidje a oni joj nisu dali dok nisu istresli sve svoje stresove.

da ne dobijam markicu od firme nikada je ne bih kupovala. ako mogu da prodju pored onih cergara kao pored turskog groblja, onda sta reci.

Е па сада ћу намерно да их малтретирам,
олош нераднички.

Uh :rumenko:
A ja posle 10 god prvi put kupila i markicu:dash:
Mada nije los osecaj kad ne moram da prebiram po starim kartama da vidim koji su brojevi otkucani.
I stalno merkam ko ce me gledati i da ne ulete pre nego sto nadjem odgovarajucu kartu.
Vozikam se a njih nema:besna:Valjda ce mi se ova markica isplatiti.
Videcemo za sledeci mesec:mrgreen:
Inace uzela sam onu za nezaposlene 960din:think:

izivljavali su se jedno 15 minuta, prica mi posle uplakano preko moba, ona htela da sidje a oni joj nisu dali dok nisu istresli sve svoje stresove..

trebala je da zapamti ili zapise brojeve sa sluzbene legitimacije.
oni nemaju prava da je zadrzavaju u autobusu jer je to protivustavno lisavanje slobode kretanja i mozes da dignes tuzbu zbog toga

lider je pisao o tome
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10819597&postcount=70
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10819669&postcount=76

Back