- Poruka
- 28.798
stvarno?PAZNJA
Pojavili se kontrolori bez zutih prsluka![]()
hvala na informaciji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno?PAZNJA

PAZNJA
zute prsluke sad nosi samo superkontrola (oni kontrolisu putnike ali i druge kontrolore)

crna grebo
crna grebo
odmah priznaj da si se pokajala![]()
moju cerku su juce gadno izmaltretirali (inace su bas fini). eeej, drugi dan skole i oni vec navalili.:
- daj licnu kartu!
- nemam.
- daj pare!
- nemam.
- kako nemas pare?
izivljavali su se jedno 15 minuta, prica mi posle uplakano preko moba, ona htela da sidje a oni joj nisu dali dok nisu istresli sve svoje stresove.
da ne dobijam markicu od firme nikada je ne bih kupovala. ako mogu da prodju pored onih cergara kao pored turskog groblja, onda sta reci.
ma...nesto danas nisam bila `svoja`...a i naidje mi neka tuga,umor...ta greska koju napravih,posledica je mog stanja danascrna grebo
odmah priznaj da si se pokajala.

sada sam uredno otkucala kartu,a isla sam samo 2 stanice....
eto,trenutna slabost...pozelela sam da bar na tren zivim kao sav normalan svet![]()

Valjda ce mi se ova markica isplatiti.

sada sam uredno otkucala kartu,a isla sam samo 2 stanice....
eto,trenutna slabost...pozelela sam da bar na tren zivim kao sav normalan svet![]()

izivljavali su se jedno 15 minuta, prica mi posle uplakano preko moba, ona htela da sidje a oni joj nisu dali dok nisu istresli sve svoje stresove..