goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ma to je strana propaganda...Još će početi da pišu da je u zemlji neka kriza...
Svašta će još izmisliti
Svašta će još izmisliti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sada sam se svercovala u zelenom kiklop tramvaju br 12.
ne mogu da verujem koji kretenizam-radi grejanje u tramvaju!!!

potvrdjujem da ove zime - nema zime.. i u troli uredno radi grejanje![]()
http://www.24sata.rs/vesti.php?id=79315Baba nožem napala kontrolore GSP-a
|||| M. Joksimović - 08.09.2010. - 16:09
Kontrolore GSP-a danas oko 11 sati nožem je napala starija sugrađanka koja ima oko 65 godina.
Na svu sreću niko nije povređen, a „nestašna“ baba privedena je u policijsku stanicu.
ORUŽJE - Ekipa kontrolora ušla je u trolejbus koji je sa Slavije išao u pravcu Terazija. Ta starija gospođa nije imala putne isprave pravdajući se da ima preko 65 godina i da ima pravo na besplatnu vožnju. Ona je kontrolora, koji je inače kod nas već duže vreme stalno zaposlen, počela da udara, pljuje i psuje. I ostali kontrolori su pokušali da joj objasne da, iako ima pravo na besplatnu vožnju, mora da ima povlasticu koja to potvrđuje, međutim njena histerija se nastavila - kaže za „24 sata“ Slavica Stevanović, protparol GSP-a.
Kako bi ostale putnike lišila neprijatnosti tročlana kontrola zamolila je gospođu da izađe iz vozila.
- Kada su izašli na stanici na Terazijama, ta gospođa je iz torbe izvukla nož kojim je pokušala da ubode našeg kontrolora, na svu sreću on je postavio ruku i odbranio se od noža koji je pao na zemlju. Kontrolorka je zgrabila nož i bacila ga u kantu za smeće, a potom otrčala po policiju - kaže Stevanovićeva.
Međutim, čak ni to nije sprečilo staricu koja je naočigled policije udarila kontrolorku.
- Policija je tu stariju gospođu privela, a naši kontrolori takođe su otišli u policijsku stanicu da daju izjavu - kaže Slavica.
Od početka godine 22 napada
„Ovo je 22 slučaj fizičkog napada na kontrolore od početka godine. A svakodnevno se dešavaju verbalni napadi, pljuvanja i uvrede. Prošle nedelje policija je podnela krivičnu prijavu protiv jedne osobe koja je napala našeg kontrolora za napad na službeno lice na dužnosti“, kaže Stevanovićeva.
E pa ja imam pregrst tih ponistenih karatae, a što cepaju one jadne karte? kao, nešto rade dok kontrolišu..missim, ko može da iskoristi i nepocepanu i pocepanu kartu osim oni koji su već u busu?
meni to nema veze s mozgom.

Što je još gore, možete da cepnete jednom kartu i da se vozite sa istom, ali pod uslovom da se vozite u pravcu od mesta gde ih cepkaju i da ne ulazite na terminusu.

Ja se svercujem vec godinu dana, sramota me, imam 47 godina ali moram, jednostavno nemam para za prevoz, radim neprijavljena za 30000, kirija mi je 20000,samohrana sam majka studenta, sa preostalih deset prezivljavamo ceo mesec Uglavnom jedemo i to lose a nosimo stare stvari koje kupujem polovne na buvljacima.STVARNO JE STRASNO.Svakoga dana se vozim pod stresom, bezim kada vidim zute, kad ne pobegnem, pisu mi kazne, ako me tuze mogu samo u zatvor, a ne mogu drugacije, nemam na osnovu cega da izvadim povlasticu a i da imam i to mi je mnogo, pa sta da radim,idem ovako pa dok traje,i zao mi je sto niko nema srca za sirotinju, najvise jure nezaposlene, izbeglice, rome, ja nisam nista od ovoga, radila sam u firmi 23 godina pa na ulicu,nije fer da me jure ko kriminalca, neka uvedu socijalne autobuse , neka nam daju zute trake da nosimo oko ruke da se zna da STVARNO NEMAMO, ovako ispada da smo bezobrazni i da namerno ne kupujemo,a sto u vecini slucajeva nije tacno.
ovo je tuzna stvarnost.i ja sam u slicnoj situaciji.
E pa ja imam pregrst tih ponistenih karata
Pa samo zvirnem koja je trenutno kombinacija u busu i nadjem adekavatnu kartu...
I kad uleti kontrola i pocepa mi tu kartu siznem jer vec za drugi put nemam tu kombinaciju..
Mada sam izvadila povlasticu jos uvek cuvam te karte
Sto je sigurno - nikad se ne zna![]()

ispravila bih te samo-kontrola nikada ne kontrolise rome,ali nikada.e,zato se ja osecam kao gradjanin drugog reda![]()
I sta uvak im da podatke?ne kapiram jos musko pa ne izadje na kraj s njima..ja uvek smislim nesto i nikad nisam dao lk..kapiram starije osobe iscimaju i na zele ljudi da se blamiraju..al i nije po meni sramota nemati..mada oni koji nemaju su najposteniji izgleda

Veoma su ljubazne 
pa i treba da budu ljubazni.Primetih da su zaposlili neke devojčice kao kontroloreVeoma su ljubazne
![]()
Oko podneva udje kontrola u bus... I uopste me niko nista nije pitao, mene nisu kontrolisali. Deo autobusa oko mene niko nije pregledao, a bilo je kontrolora izpred i iza.
Mislim da su nasli jednog bez karte... Valjda su onda i prestali sa kontrolom.

Ja - "samo tren imam povlasticu"

ako si zainteresovana da prodas taj komlet javi mi![]()

a i tzv `patosare` je pozeljno skupljatiProbaj da sakupis sam svoj komplet...
Nije tesko ...Samo pre nego sto otkucas kartu pogledas da nemas tu kombinaciju...
Ako nemas kucas a ako imas onda je sve ok
I vremenom se nakupe sve moguce kombinacije..: