da li se sminkate

sta koristite od sminke

• samo puder

glasova: 0 0,0%
  • puder i rumenilo

• puder rumenilo i maskaru

• p,r,m,szu i kreon

• p,r,m,szu,k i korektor za bubuljice

• sve gore navedeno i lak za nokte

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Не видим потребу да се иједан мушкарац шминка, депилира, кварцује итд. Још кад кажу "савремен мушкарац мора редовно да се купа", јбт редовно купање не чини човека савременим!

kad pre bozicna vecera?ja sam poznavala decka koji je stavljao puder obavezno. drugog koji je koristio maskaru.oni su hetero.
kada je homo isao sa mnom ulicom nekada su od mene mislili da sam musko.

poznavala sam jednog decka koji je koristio bezbojnu maskaru i lak,al meni to nije smetalo:D
puder:roll: ne znam kako ce da ga stavlja ako ima bradu:lol: :lol: :lol: al,ajde
korektor za bubuljice je ok,ako mu smetaju sto da ne,rado cu mu kupiti jedan,samo da bude srecan
labelo - jednom se zeznuo pa je kupio u boji,cini mi se da je bila visnja u pitanju:lol: bas je bilo smesno:lol: .Stavio on labelo a ja u smeh.Nije mu bilo jasno sto se smejem,dok mu nisam rekla da je labelo u boji.:roll: Ja licno ne stavljam labelo jer ne volim ukus i mnogo mi je masno,pa sam cak molila decka da ga ne stavlja dok je samnom,jer mi je muka od njega.Valjda je to neki trip.:shock: Odkud znam:roll:
kao sto rekoh - ne smeta mi ni da se depilira,ni da stavlja maskaru ...sve dok mi ne krade brus i haltere ok:lol: :lol: :lol:

ja sam poznavala jednog koji je stavljao ( a verovatno i sada stavlja) maskaru,puder i cupa obrve. :roll:
za ostale detalje ne znam...a voleo je i da se oblaci u belo...sav je izgledao nekako....barsunasto :shock: i ide tako ulicom sav skockan :roll: meni je to bezveze.. ja ne koristim ni puder ni maskaru ( kad imam tamne i duge trepavice pa se i ne vidi kada stavim:lol: ) tako da mi je totalana glupost da vidim muskarca koji iste koristi...mislim,ko je tu zensko? :lol: :roll:

hanibal77:
samim tim sto nisi rekao ne vidim potrebnu da se ijedno ljudsko bice sminka mi kazuje da smatras da je zenama doterivanje potrebno.a zasto? ja glsam za ravnopravnost

Ако кажем да мушкарци не морају да се шминкају то не значи аутоматски да жене морају. И колико сам схватио питање "Да ли се шминкате?" постављено на форуму "Савремен мушкарац" се односи само на мушкарце. Дакле, мушкарци -не, жене - како год желе.
Ви (жене) се углавном и дотерујете због других жена. 99% мушкараца није способно да вам одговори на питање "Да ли ми се размазала маскара"; такође, већини мушкараца се и не допада (или им је поптуно свеједно) то што сте извукле праменове, ошишале се степенасто, офарбале се за нијансу светлије/тамније.
Мушкарци обраћају пажњу на сасвим друге ствари (величина груди није пресудна :lol: )...ситнице су намењене конкуренцији, односно другим женама.
Право питање је: каквог мушкарца ви желите поред себе - нашминканог или не?

....jutarnja krema za lice,lilifarm,i to je sva sminka koju koristim!
...bas ako jednom u 100 god pozelim da se nasminkam onda koristim maskaru ,senku i to je to!
...na svu srecu ne znam nijednog muskarca koji koristi puder,maskaru i sl....ovaj svet je totalno odlepio,sta ima oni da se sminkaju?malo li je devojaka koje se toliko sminkaju da ih bez iste ujutru ne mozes ni prepoznati!
...priznajte muskarci da vam se desilo da uvece legnete sa lepoticom a ujutru se probudite sa grobom?!

Ja bih zamolio za par konstruktivnih saveta:
Koji puder je najbolji? A rumenilo?
Kako se to stavlja? Naravno, kako se skida?
Koja je marka najbolja? Da li ću brže ostariti, ako koristim sve to na svom licu?
Da li da upišem neki ubrzani kurs za šminkera?

Nadam se da će mi neko izaći u susret.
Hvala unapred! :mrgreen:

kosmopoliten je super......

zavisi od doba dana...od vlazhnosti vazduha...nekada je to samo blago nanesen puder...nekad kad zhelim da sam napadan nosim maskaru i rumenilo i karmin shto daje sjaj usnama...mislim da ne nabrajam...bitje posle da sam homo...shto i jesam al ajd sad

huh....

Back